4,2

monsermose
monsermose

31 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Filmi beğendim akıcı senaryosu sizi bağlıyor,gözünüze kötü gelen bir şey yok kısacası rahatlıkla ve sıkılmadan izleyebilirsiniz,bu arada finalde güzeldi hani.
onurturan16
onurturan16

12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Özellikle finali çok güzeldi.Film,her anında kopmadan,sonuna kadar sürüklüyor...

İzlerken 2 saat nasıl geçti anlamadım bile.

Aslında tam olarak bir kumar filmi sayamayız,gerçekten güzel dersler çıkarılabilecek konusu ile mutlaka izlenmesi gereken filmlerden.
sinobella
sinobella

28 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
filmi izledim ve gayet iyi buldum işleyiş açısından diğer filmlerden ayrılıyor.oyunculuklar abartılı değil ve bekleneni veriyor.tavsiye ederim geldiğinde mutlaka izleyin...
airkartals96
airkartals96

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bilmeyenler için hatırlatim duyduğuma göre 21 deki olay gerçekten olmuş.Bu öğrencilerde Türkmüş,filmde belki bu Türk öğrencilerden uyarlanmış olabilir.
7icb8
7icb8

27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
arkadaslar izlediim en kaliteli filmlerden biriydi siddetle tavsiye ederim:))
kutu8685
kutu8685

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Benim gibi filmde zeka,yorum,sürükleyicilik ve tahminlere açık filmlere bayılıyorsanız şiddetle tavsiye ederim.Bir istatistikci olarak bayıldım..benim için arşivlik.İyi seyirler.
keratosit
keratosit

8 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Bu filmin türüne dram yazmışlar ama bence pek alakası yoktu. İçinde hem komedi hem de kart dehası yatıyor. Rain man deki benzer konu işlense de izlenebilecek film. 8/10
batramsinan444
batramsinan444

6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bu film neden bu kadar düşük aldı anlamadım.bana göre izlenilmesi gereken eğlenceli bir film..
kanaryadasi
kanaryadasi

12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sıkılmadan izlenebilecek iyi bir film. 10/8
silendemirer
silendemirer

24 Haziran 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film..kevin spacey her zamanki gibi etkileyici..zekice bir kurgu, oyunculuk ve final etkileyici..adalet için bekleme..fırsat yarat ve ver hakkını!
nur-efsun
nur-efsun

15 Haziran 2008 tarihinde eklendi
İzlenebilecek güzel filmlerden,filmin sonucu oldukça şaşırttı beni.Oldukça başarılı bi yapım ve insanın ilk başta karşı çıktığı ama sonradan bi ihtiyacı doğrultusunda zoraki kabul ettiği şeyi sonrasında tutkuya çevirip vazgeçilmez olduğunu gösteriyor..
e-kd
e-kd

2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
insanı sıkmadan izlettiren çoğu şeyi içinde barındıran ilginç ve yaratıcı bi konuya sahip çok güzel bi filmdi. tüm arkadaşlar memnun olarak sinemadan ayrılıp film üzerinde konuşmaya başladık ki bu pek yaptığımız bişey değildi.
uslanmamben
uslanmamben

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
konusu ilginç,oyuncular gayet iyi kesinlikle izlenesi bi film.10/10
bergula
bergula

31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmin konusu ve filmdeki oyunculuk iyi ama bence biraz klişe olmuş.. hani daha baştan filmin nasıl ilerleyeceğini tahmin edebiliyosunuz biraz.. yine de film sürükleyici ve finali gayet iyi yapmışlar... izlenmesi gereken bi film derim...
lastwarrior54
lastwarrior54

6 Haziran 2008 tarihinde eklendi
zevkli vakit geçirmek için ideal bir film akıcı nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz kanımca 10/8 sizinde izlemenizi tavsiye ederim ! karar sizin!