monsermose
31 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Filmi beğendim akıcı senaryosu sizi bağlıyor,gözünüze kötü gelen bir şey yok kısacası rahatlıkla ve sıkılmadan izleyebilirsiniz,bu arada finalde güzeldi hani.
filmi izledim ve gayet iyi buldum işleyiş açısından diğer filmlerden ayrılıyor.oyunculuklar abartılı değil ve bekleneni veriyor.tavsiye ederim geldiğinde mutlaka izleyin...
Bilmeyenler için hatırlatim duyduğuma göre 21 deki olay gerçekten olmuş.Bu öğrencilerde Türkmüş,filmde belki bu Türk öğrencilerden uyarlanmış olabilir.
Benim gibi filmde zeka,yorum,sürükleyicilik ve tahminlere açık filmlere bayılıyorsanız şiddetle tavsiye ederim.Bir istatistikci olarak bayıldım..benim için arşivlik.İyi seyirler.
Bu filmin türüne dram yazmışlar ama bence pek alakası yoktu. İçinde hem komedi hem de kart dehası yatıyor. Rain man deki benzer konu işlense de izlenebilecek film. 8/10
çok güzel bir film..kevin spacey her zamanki gibi etkileyici..zekice bir kurgu, oyunculuk ve final etkileyici..adalet için bekleme..fırsat yarat ve ver hakkını!
İzlenebilecek güzel filmlerden,filmin sonucu oldukça şaşırttı beni.Oldukça başarılı bi yapım ve insanın ilk başta karşı çıktığı ama sonradan bi ihtiyacı doğrultusunda zoraki kabul ettiği şeyi sonrasında tutkuya çevirip vazgeçilmez olduğunu gösteriyor..
insanı sıkmadan izlettiren çoğu şeyi içinde barındıran ilginç ve yaratıcı bi konuya sahip çok güzel bi filmdi. tüm arkadaşlar memnun olarak sinemadan ayrılıp film üzerinde konuşmaya başladık ki bu pek yaptığımız bişey değildi.
filmin konusu ve filmdeki oyunculuk iyi ama bence biraz klişe olmuş.. hani daha baştan filmin nasıl ilerleyeceğini tahmin edebiliyosunuz biraz.. yine de film sürükleyici ve finali gayet iyi yapmışlar... izlenmesi gereken bi film derim...