film çok güzel ve izlenmeye değer bence hoş vakit geçirmek için ideal insanı olmayacak şeylere ikna eden ve sanki olanlar gayet normalmiş gibi gösteren ve bunu yaparken de abartıya kaçmayan bir film bence izleyin
Romantik filmlerden hoşlananlar bunu kaçırmasın.. Sandra’ya hastayım ama nicole de fena değil.. Bazı hataları ve ekksikleri es geçtim! Sandra’nın hatırına!! 8
öncelikle filmi sandra ve nikol ikilisinin performansı için izlemiştim ama sonra begendim filmi. güzel bazen eglenceli bazen duygusal bagzen azda olsa korkutucu olabiliyor. çok bişey beklemeden izledigim için ben begendim sizde öyle izlerseniz side begenirsiniz.
İzlediğiniz filmlerde sadece kendi düşüncenizi fikrinizi baza alırsanız karşı tarafa haksızlık yapmış olursunuz. Genelleme açısından düşünmemiz film eleştirisi hakkında daha yararlı faydalı olacaktır. 10 üzerinden vermem gereken puan maalesef 6 çok üzgünüm.