Gelin Benim Olacak

seda-d18
seda-d18

31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
istemeye istemeye gidipte sonunda süpermiş dediim bi film..gercekten iidi..evlenmeyi düşünmeyen ve kız arkadaslarının kıymetini bileyen erkekler için mutlaka izlenesi bi film :)
basaran-ozlem01
basaran-ozlem01

11 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
romantik komedi dalında izlediğim ve izlerken çok büyük zevk aldığım bir filmdi.farklı bir konusu ve güzel bie işleyişi var filmin,tavsiye ederim özellikle sevgilinizle izleyebileceğiniz hoş bir romantik komedi.
ilknur382
ilknur382

7 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bugün izledim filmi. Açıkçası yanımdaki arkadaşım nefret ederdi romantik-komedilerden ama o bile çok sevdi. Çok hoş bir film. Başrol oyuncuları çok yakışmıştı. Komik de olmuş. Çok güzel tavsiye ederim.
bewhy-2
bewhy-2

6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Fazla bir beklenti olmadan sadece eğlenmek için izlenilecek ama gerçekte de eğlendirebilecek br film olmuş. Sevimli..
mr-expert
mr-expert

5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Rakip (Dük olan) smaç basabiliyo,kütük kaldırıp fırlatıyo,jestse jest,paraysa para,cinsellikse cinselik..Adam her şeye sahip yine sonunda gelin diğerini seçiyor. Sıkıldım artık böyle filmlerden ne kadar iyi işlenip,kurgulansa da.

Hollywood kendini bu konuda birakin yenilemeyi,terk etsin..
izlemeklazım
izlemeklazım

2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
film çok güzeldi 10 numara yani.başrol patrick ve michella çok yakışmışlar ve aralarındaki elektiriği izleyicilere geçirmeyi başarmışlar.tebessümle izlenen çok hoş bir seyirlik.
gizem5494
gizem5494

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bu güne kadar islediğim en ii ramantik komedilerden biri dalında çok iddalı.Bnce mutlaka isleyiN çok keyifli:D
sena-tarimci
sena-tarimci

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
en iyi arkadaşım evleniyor adlı filme cok benziyor . eglenceli bir filmdii .
cansubabacan11
cansubabacan11

30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Cok hos ve eglencelı bır fılm. Fragmanını ızledıysenız cogu espirinin fragmanda kullanıldıgını farkedersiniz ama yınede klasik bi konu olsada eglenceli bir film olmayı basarmıs kız arkadasınızla veya kız kıza gidebileceginiz türden.
mucahitozkan64
mucahitozkan64

24 Haziran 2008 tarihinde eklendi
son yıllarda seyrettiğim en güzel yabancı komedi film insan vakitin nasıl geçtiğini anlamıyor kaçırmayın bilhassa evli ve aşık çiftlere tavsiye ederim
cigdem-alptuzun
cigdem-alptuzun

24 Haziran 2008 tarihinde eklendi
çok güzeldi özellikle patrick dempseyi sevenler mutlaka izlesin.eğlenceli bir aşk filmi.10/9
ilsalaron
ilsalaron

23 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Film bir romantik komedi film olarak uzun olmasına ve başrol oyuncularının tam olarak kimyalarının uymamasına rağmen, hoşça vakit geçirebilecek bir film. Özellikle İskoçyada sahneler anormal derecede komik.
Ceren S.
Ceren S.

21 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Son derece keyifli , hoş vakit geçirmek adına verilebilecek en doğru kararlardan biri bence.. İzleyin derim gayet eğlenceli bir film..