Oxford Cinayetleri

xwyaprakxw
xwyaprakxw

10 Nisan 2009 tarihinde eklendi
ben hiç hazırlıksız gittim konusunu bile biletimi alıcam an ögrendim ama süperdi arkadaşlar bence insanı sıkmaması önemli olan ilk önce bazı sahneler hariç.
asyasafa
asyasafa

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
fılmın özgün bır konusu ve işlenısı yok bence, şurdan şunu koyalım burdan bunu koyalım da katılın kım olduğu merak edılsın gıbı bısı yapmıslar, sacmalamıslarda dıyebılırız.bence gereksız bır fılm.
hakand34
hakand34

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
şimdi arkadaslar herkes sıkıcı sıkıcı sıkıcı demiş...bu filmi izledikten sonra oturup düşünmek lazım kusura bakmayında filmi anlamadıysanız filme laf atmayın muazzam bi senaryosu war..anlamayan hemen sıkıcı demiş..tabi size göre sıkıcı..ama oturup olayları birbirine bağladığınızda gizem dolu bir senaryo ortaya cıkıyor. Ben gecen sene izlediğim halde bile hala aklımdadır film. Layloylom filmlere alışmış insanlar için ewt sıkıcı :D...7.5/10
o1bahar
o1bahar

3 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Ön yargılı davranıp tedirgin izlemeye başladığım bi film. ama sonra anladım ki film gerçekten iyi:) tevsiye ederim...
zencefilsi
zencefilsi

12 Haziran 2009 tarihinde eklendi
filmi boş zamanınızda izlemelisiniz çünkü özel vakit ayırıp izlenecek bir film deil..O kadar matematik dünyası vs iyi güzel ama filmde çok fazla birsey yok..orta düzeyde bir film olmus ama kesinlikle sinemada izlenip para harcanacak türden film deil.
mimtengri
mimtengri

9 Nisan 2009 tarihinde eklendi
hikaye yeterince iyi kurgulanmamış ve seyirciye aktarılamamış. bir cinayeti anlatıyor, ama durağan bir temposu var. oyunculuklar da bir bütünlük oluşturup filmi kurtarmaya yetmemiş.
yetersiz bir film 5/10 :((
ireeem-fb
ireeem-fb

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
son günlerde izledigim alacakaranlıkdan sonra en güzel film.
korrayy1907
korrayy1907

23 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
filmi anlamak biraz zor.tamamen matematiksel simgeler var yani ne anlattıgı belli olmuyor
au87gs
au87gs

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
6-7 ay önce izlediğim bir film fazla hatırlayamıyorum ama sıkıcı ve gereksiz bir film
cad-dy
cad-dy

1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle tavsiye etmem, çok kötü uyuduk bütün film.elijah wood a hiç yakışmayan bi film.
felsefeogr
felsefeogr

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
filmin kurgusunu çok beğendim.. Gerceklik üzerine olan sorgulmalarda matematik bilimi ve felsefe arasındaki diyalektiğe gönederme niteliğindeydi
okan-aslantas
okan-aslantas

14 Nisan 2009 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en iğrenç filmdi arkadaşlar felsefeyle , sayılarla , sembollerle filmi ilgi çekici kılmaya çalışmışlar ama tek kelimeyle BeRbaT olmuş ..bu filme vereceğniz parayla gidin kokoreç yiyin dahay iyi gerçekten saygılar..