Ilknur K
1.254 değerlendirmeler
26 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bu tarz filmleri hep sıkıcı bulmuşumdur. bide içine matematik mantığı ekleyince içinden çıkılmaz bir hal almış. sinepuanı açık olsa 5,5 verirdim. ama bu tarz filmleri beğenenler bu filmi kaçırmasın. oldukça başarılı.
Sadece matematik meraklılarını hedeflediği belli.Film boyunca ardı arkası gelmeyen matematik terimeri bunalttıkça bunaltacak,filmin sonunu zor getirmenize neden olacak.Sözel hafızası gelişmiş olanların uzak durması gerek.
ne mantık egzersizi yaptığımı söyleyebilirim ne de akıcı bir film izlediğimi. son derece basit olay örgüsüne sahip ve özellikle bazı oyuncuların abartılı oyunculuklarıyla teatrelliğe kaymış performanslar zinciri oluşturmuş bir film olmuş. sadece finali birazcık toparlıyor,ki bu da izlemek için gerekli nedenlerden biri değil...
Baştan sona çok sıkıcı bir film. Sözde gerilim ve cinayet filmi ama film o kadar Matematik bilimi ve Matematik terminolojilerine iniyor ki sanırsınız Matematik ilgili bir belegesel seyrediyorsunuz. Filme zaten Matematikten anlamıyorsanız yahut sevmiyorsanız kesinlikle gitmeyin filmin ortasında salonu çıldırarak terkedersiniz.
Film Agatha Christie romanları gibi bir konuya sahip.Birazda akıl oyunları filmi gibi.Aslında fena ilerlemiyor ama tam olarak içine aldıgını söyleyemem.Nedeni ise matematik senaryonun ana dayanağı olduğundan.Rakamlar,çözümlemeler falan filan derken biraz kafanız karışabilir.Hele birde benim gibi matematik özürlüyseniz ağır gelebilir.Kötü bir film diyemem.Bana göre orta sınıf bir polisiye filmi.Matematik ile aranız iyi ise ve polisiye filmleri seviyorsanız izleyebilirsiniz.
Film cok sey verdigini bizleri sasırttıgını zannediyor sanırım.Filmi hiç begenmedim akıl oyunları gibi sırtını matematik e dayıyarakta bizi etkilemeye mi calıstı anlamadım.Bir göz boyama bir vakit kaybıydı benim için 4.5/10
Filmi izleyeli çok oldu,hatırlamıyorum bile desem yeridir..Beyazperde de izlenmeyecek filmler arasında bana göre,yağmurlu kapalı bir havada evde vaktinizi geçirmek için izleyeceğiniz filmlerden biri..10/5 selametle :)
Yani çok şey beklemeden izlemek gereken bir film. Ben sıkılar izledim ve nedense sonunu bile merak etmedim. Merak ettirecek şekilde de gizemli değildi.
filmi izleyeli aylar oldu sanırım.vasat bi film ve biras karmaşık.ama elijah hatrına izlenir.izlemesseniz bişi kaybetmessinz paranızı başka bi filme harcayın derim
Dikkatle izlenmesi gereken bir film. Gözünü ve kulağınızı filmden ayırmamanız lazım ki olayları anlayasanız ve filmden zevk alasınız , yoksa tekrar izlmek zorunda kalırsınız.Matematik le bir cinayeti çözmeye çalışmışlar ama bu filmin içinde çok hafif kalmış .Elijah Wood filmde görmekten çok zevk aldığım bir oyuncudur .İzlememin başlıca nedeni onun filmde oynamasıydı .. Olaylar filme tam olarak vurgulanmamış buda haliylede sıkıcı bir hava veriyor . Ayrıca çok gereksiz sahneler ve olaylar da vardı . Şaşırtıcı ve filme yakışır bir sonla bitti . . .
filmi boş zamanınızda izlemelisiniz çünkü özel vakit ayırıp izlenecek bir film deil..O kadar matematik dünyası vs iyi güzel ama filmde çok fazla birsey yok..orta düzeyde bir film olmus ama kesinlikle sinemada izlenip para harcanacak türden film deil.