Oxford Cinayetleri

jamesbond-2
jamesbond-2

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Sonu güzeldi onun dışında ağır işleyişi olan bir film ve bazı yerlerde özellikle matematikle ilgili olan diyaloglar sıkıyor çünkü biraz fazla uzun tutulmuş.Ayrıca filmi tam anlamak için baştan sona dikkatli izlemek gerekli.Sabırlı olan ve kafa yorulması gereken filmlerden hoşlananlar için iyi bir tercih.
Ilknur K
Ilknur K

26 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bu tarz filmleri hep sıkıcı bulmuşumdur. bide içine matematik mantığı ekleyince içinden çıkılmaz bir hal almış. sinepuanı açık olsa 5,5 verirdim. ama bu tarz filmleri beğenenler bu filmi kaçırmasın. oldukça başarılı.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

2 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Sadece matematik meraklılarını hedeflediği belli.Film boyunca ardı arkası gelmeyen matematik terimeri bunalttıkça bunaltacak,filmin sonunu zor getirmenize neden olacak.Sözel hafızası gelişmiş olanların uzak durması gerek.
odinhan
odinhan

5 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Sayısal bilimlere ilgi duyanlar için bir nebze de olsa çekilebilir,merakla izlenebilir bir film.Fakat bu ilgi alanı dışında bir insanın bu filme tahammul edememesi gerçekten çok doğal.10/6
nskmourinho
nskmourinho

11 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Film cok sey verdigini bizleri sasırttıgını zannediyor sanırım.Filmi hiç begenmedim akıl oyunları gibi sırtını matematik e dayıyarakta bizi etkilemeye mi calıstı anlamadım.Bir göz boyama bir vakit kaybıydı benim için 4.5/10
Chev
Chev

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
Yahu bu film daha yenimi geliyor sinemalara..Filmi geçen sene izledim,unuttum bile..Garip! ... İzlesenizde olur izlemesenizde,izleyeni pişman etmez,izlemeyene birşey kaybettirmez..
ilsalaron
ilsalaron

28 Mart 2009 tarihinde eklendi
Baştan sona çok sıkıcı bir film. Sözde gerilim ve cinayet filmi ama film o kadar Matematik bilimi ve Matematik terminolojilerine iniyor ki sanırsınız Matematik ilgili bir belegesel seyrediyorsunuz. Filme zaten Matematikten anlamıyorsanız yahut sevmiyorsanız kesinlikle gitmeyin filmin ortasında salonu çıldırarak terkedersiniz.
naked-soul
naked-soul

1 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
ne mantık egzersizi yaptığımı söyleyebilirim ne de akıcı bir film izlediğimi. son derece basit olay örgüsüne sahip ve özellikle bazı oyuncuların abartılı oyunculuklarıyla teatrelliğe kaymış performanslar zinciri oluşturmuş bir film olmuş. sadece finali birazcık toparlıyor,ki bu da izlemek için gerekli nedenlerden biri değil...
sinema
1 ziyaretçi
20 Mart 2009 tarihinde eklendi
Elijah Wood varsa bu filme dikkatim de vardır.
erentos
erentos

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
televizyonda sanırım beşinciye gösterildikten sonra, merak edip izledim, ama ne yalan söyleyeyim, pek beğenemedim. izlemesiniz de olur bence...
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
Böyle roller hep wooda veriliyor :)
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

16 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Kimse kötü yorumlara aldırış etmesin..Evet ağır ilerliyor ama filmde sürekli bir merak içinde hissediyorsunuz kendinizi..Cidden ben çok beğenerek izledim..Ters köşeye yatıran finali ise filmin kalitesini ortaya koymaya yetiyor..10/10
HAMLET1980
HAMLET1980

5 Nisan 2009 tarihinde eklendi
çok kötü bir film seks sahneleri ile süslemişler ama film çok kötü
redoxx
redoxx

29 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Konunun yavaş olması insanı sıkıyor...
lovejunkie
lovejunkie