P2
3,6

Ümit B
Ümit B

19 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Bir kadini takinti haline getirip onun için insanlara zarar vermekten çekinmeyen birinin eline düserseniz nasil kurtulursunuz? Bir kapana kisilma-kaçma filmi daha. Bu sefer mekanin bir gökdelen ve onun otoparki olmasi filmin farkliligi.
odinhan
odinhan

16 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Otoparkda çekilmiş orta sınıf bir gerilim,Rachel Nichols için izlenirse izlenir...
Başka birşey yok.

10/6
mehmet53
mehmet53

15 Ocak 2011 tarihinde eklendi
çok şey bekliyodum bu filmden ama beklentilerimi karşılamadı sıradan bir kovalamaca olmuş etkileyici farklı bir yanı yoktu
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

13 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Rachel Nichols için bir otoparkta, tıkılı kalınır belki ama bu filmde değil!
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

1 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Klişe kurban kaçar katil kovalar filmlerinden sıkıldıysanız bu filmden uzak durun..Ama türüne güzel bir örnek olmuş..Sizi germeyi başarıyor..Piskopat adamın sakin tavırlarına sinirleriniz bozulacak :)10/7
orhaneski42
orhaneski42

6 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Filme kötü diyenler ya kötü film seyretmemişler, yada sayı saymayı bilmiyorlar:)) Film seyredilebilir seviyesinde 10/7
Meet-in
Meet-in

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Rachel Nicholsun güzelliği ve performansı için bile seyredilebilir.Korkudan çok gerilime daha yatkın bir film.7/10
dreamscancometrue-2
dreamscancometrue-2

22 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Mutlak mantık çerçevesinde olmamasına rağmen "gerilim" amacına güzel hizmet etmiş bir film.. Gerilmek isteyenler için ideal denebilir.
Ilknur K
Ilknur K

2 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Sıradan bir gerilim filmi olmakla birlikte sıkılmadan kendini izlettirmeyi başarıyor. Psikopat birisinin yaptıklarını izleyeceksiniz.
rockhacker-2
rockhacker-2

5 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
gecenlerde sınema tvde ızldım degısık bır fılm hosuma gıttı.izlemeye deger
cftrcem
cftrcem

2 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
gerilim filmi ile korku filmini ayırmalılar. bu film sıradan bi gerilim filmi, abartılıcak, korkulucak bi yanı yok. 6/10
jamesbond-2
jamesbond-2

30 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Bence orta şeker bir filmdi.Başından sonuna kadar kendini sıkılmadan izlettiriyor ve yer yer germeyi de gerçekten çok iyi başarıyor.Çok fazla beklentiye girmeden kesinlikle izlenebilir.7/10
erzincansporlu
erzincansporlu

21 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Beklentilerimin çok ço küzerinde, gerilimi sonuna kadar hissettiren bir film. Bu güzel senaryo için Ajaya teşekkürler... Güzel oyunculuğu için Tom ve Angelaya teşekkürler...
lara2626
lara2626

20 Mart 2009 tarihinde eklendi
bence öLe berbat faLan deiLdi tamm Belqi bekledniz gibi çıkmamış olabLr ama tam bi gerilm fİlmydi ben beendim waLLa
esrayerda
esrayerda