volkanick
8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bu aralar bu tür filmler dalga geçmeye çalıştıkları filmlerden daha komik duruma düşüyorlar.Açıkçası rezil oluyorlar.Bu film o kadar kötü değil,süper kahraman filmlerini merkezine alması güzel ancak konuyla hiç alakası olmayan önemli bilimadamları ve liderlerin hiçte hoş olamayan esprilere malzeme edilmesini gerçekten yadırgadım.
İyi bir yapım genelde cinsellikle güldürmeye calışmış . Senaryo Spider Man 1 in aynısı sadece bazı yerlerde değişiklikler yapılmış daha çok orjinallik beklerdim En sevdiğim sahne o Bruce Wayne ve Ailesinin öldüğü gece çok iyi komediydiyle parodi edilmişti . Baş düşman Kum saatide çok iyiydi evet bazı göndermeler vardı Batmane falan ama Diğer yapptıkları süper kahraman göndermeleri sadece cameomsu Xavıerın okuluda iyiydi kısacası absürd ve komik izleyip izlememek size kalmış süper kahraman filmlerini takşip edenler ayrı bir sevecektir Puan : 10/6
Korkunç Bir Film serisi tipinden O seri kadar komik olmasa da kötü olduğunu söyleyemem Sakarlıklar,argo ve abartılarla bir amerikan komedi filmi daha. Nedense yerli filmlerde küfür olunca çok göze batıyor 6/10
Bu tarz filmleri izlerken gözünüzün önüne asıl filmlerin sahneleri gelmesi inanılmaz lezzet katıyor filme...Fazla film izlemeyen arkadaşalar bazı sahneleri sadece tebessümle geçirebilirler.Bence süper bir film:D
açıkcası film korkunç bi film tarzında yapılmış bir film ; ağırlıklı olarak spirderman film tiye alınmak üzere x-men,batman filmlerinden alıntılar yapılarak ortaya bi durum komedisi çıkarılmış.Film bence ortalamayı tutturamayacak kadar kötü.öncelikle saydığım filmleri izlemeyenler filmin neyle dalğa geçtiğini anlamayacak,espriler havada kalacaktır.Keşke zekamızı biraz zorlasaydı...
bence çok abatı güzel olmasa da izlenicek bi film . filmin ortalarında fenalık geçirdim tabi .bitse artık diye :S ama yine de vizyondaki bir çok filmden daha kaliteli ...