Beklentilerimi karşılamadı biraz daha farklı olabilirdi.Diriliş sahne kısmı çok az ve yetersiz olmuş.Sadist ruhlu bir adamın intikam hikayesini anlatıyor.İzlenebilir karar size aittir.
Filmin başındaki saçmalıklara,belki sonunda mantıklı bir bağlama yapılır diye katlandım.Ama sonu da katlandığıma değmedi yani 95 dakika sıkıldığımla kaldım.gerçekten çok kötü bir film...5/10
Konusu ilgi çekici olsa da özellikle gelişme bölümüyle oldukça sıkıcı bir film...Ricci oldukça iyi oynamış ama filmde havada kalan çok soru var böyle bir konu için çok daha detaylı sıradışı ve klişesiz bir son olabilirdi.Bekleneni vermeyen izlenmese daha iyi olucak filmlerden.
Liam Neeson denen adamın filmleri o kadar sıkıcı iğrenç oluyorki...adamda bir kere oyuncu tipi yok...yetenek yok.boş filmlerde oynayıp duruyor.boşa izlemeyin derim.
ben begenmedim açıkcası kadroya göre çok kotu bir film çıkmış ortaya oyunculuk güzel fakat senaryo kötüydü,kopuktu ben geçen zamanıma üzüldüm bitse bir an önce de gidip yatsam dedim yazık olmuş bu kadroya 5/10
düzgün bir final yapabilirlerdi filme...filmi dikkatli izlemeniz gerekiyor..kim doğru söylüyor? kim yalan konuşuyor? anlamanız için. Fakat filmi izlerken bazı yerlerde sıkılabilirsiniz. orta halli bir film 5/10
filmi seyretmesem bu yorumlardan sonra seyretmem herhalde Ama film yorum yazanlarında sonuna kadar seyrettiklerini sanmıyorum onlar hayalet filminin finalini beklediler sanırım :)) guzel arkadaşlar mesaj veren bir film ölümsüz olmadımızı vs vs 10/8