Ilknur K
1.258 değerlendirmeler
12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Beyaz perde yorumcuları hiç bir filme iyi dememiş ki buna desin... bu film baştan sona harika. ilginç konusu ve size verdiği mesaj! hayatınızı yaşarken yaşayan ölü olmayın.
Film kesinlikle harika izlerken sürekli düşümenizi sağlıyor siz düşünürkende filmin nasıl bittiğini anlamıyorsunuz. Kişiye göre filmin konusu değişiyor bunu belirtmek isterim. ben 10 üzerinden 10 veriyorum
Film çok ilginç bir senaryoya sahip. sıradanlıktan sıkıldıysanız güzel gelecektir.Film başladığı andan itibaren hep bir soru işaretleri var.gerilim yada korku değil. Filmin sonuna kadar hep bir merak ve şüphe içinde seyrediyorsunuz. filmi güzel yapan sadece bu. ben meraklı biri olduğumdan dikkat kesildim tabi.Konusu şöyle: bir kız kaza geçiriyor gözünü açtığında cenaze işlerindeki adam bunu cenazeye hazırlıyor buluyor..kız diyor 'ben ölmedim.' adam diyor ki 'ben ölülerle konuşabiliyorum sen öldün'..kız cenaze evinden kaçmaya çalışıyor, adam emanet cesede sahip çıkmaya....cenaze işlerindeki adamın oyunculuğu çok güzeldi kızın yerine de başka biri oynayabilirmiş ama tipi gerçekten cesedi andırıyordu ki fena değildi.filmde kovalamaca ve boğuşma sahneleri olsaymış film çok süpermiş ama daha sakin bir film olmuş ben beğendim. fakat çok fazla çıplaklık olduğundan küçükleri yanınıza almayın. 10/7
bu filmi bulun ve izleyin.. Senaryosu benim çok hoşuma gitti.. Hayat ve Yaşamın değeri üzerine başarılı bir gerilim - macera yapımı olmuş..Çok fazla detay vermek istemiyoRum, izleyin ve göRün ;)
Biraz geç izlemiş olsamda psikolojiyi zorlayan bir film başında ve sonunda gizli sadece, ortalarda kafa karıştırılmış anna öldü, paul da öldü, onlar zaten ölecekti cenaze görevlisi hasta değil ,onlar zaten gerçekten öldü, filmin amacı hayatınıza değer verin mesajını vermek oldukça iyi bir film..
filmi acımasızca eleştiren arkadaşlar filmden ne bekliyordu veya sinema sektöründen daha ne yapmasını bekliyorlar merak ediyorum.. oldukça sıradışı bir konuya sahip, sürükleyici, gizemli ve heyacanlı bir filmdi. zaman zaman senaryoda zorlayıcı noktalar olmasına rağmen yinede izlenmesi gereken filmler arasında olduğunu düşünüyorum.. benim puanım 8/10
bence fena değildi... enteresan olmuş... izleyiin derim....film bittikten sonra herkes farklı sonuçlar çıkarıyor..yani filmin konusu kişiden kişiye değişiyor...
bu filmii izleyin....inanın bı kaç gun etkısınde kalabılcegınzz bi film...siziii hayat la ölüm arasında düşünmeye teşvik ediyor...senin farklı oldugunu sanmıstımm diyip kapıyı kapatmasıı cok etkileyiciydi.. tekrar bi şnas verilse neler yapardın ifaadesinii.. sizii düşünmeyee şevk ediyor hayat için... gercekten izleyin.... puanım 8/10