Chev
11 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Beklediğimden çok daha fazlasını bulduğum bir film..Seneryosu ve mantığı gerçekten harikulade..Çok iyi düşünülmüş..Film hakkında konuşulacak çok şey var aslında ama izlemeyenlere saygısızlık olmasın.Ayrıca filmdeki mantığı daha iyi anlayabilmeniz ve kafanızda soru işaretleri kalmaması adına replikleri çok iyi takip etmenizi öneririm.
Film çok güzel.Mutlaka izleyin.Bide arkadaşlar film hakkında yorum yaparken final le ilgili yorumlara lütfen biraz dikkat edin.Hiç değilse satır başına spoiler yazın ona göre mesaja bakmayalım.sonuçta filmi izlemeyen bi dünya insan var.ayıp oluyo.
Sıra dışı Türklüģe uymayan aile yasantisina alt üst edecek dizilerin yaninda DIRILIŞ filmi hem ceddimize hatirlatti nerden nasil geldigimizi kim oldugumuzu serefli bir milletin nesli evlatlari oldugumuzu. Keske Türk milletine dinini töresini kim oldugunu hatirlatacak bu tür filmler hep olsa da evlatlarimizi bu asil duygularla yetisse ve tam birer Alp olsa. . Burdan tüm oyunculara birer birer tebrik ederim herkes rolünü tam layikiyle yapiyor .Varolun hepiniz. Bundan böle insallah daha buna benzer ceddimizin ecdadimizin konu alan filmleri izleriz. Yapimcisindan senoryoya tüm kadroya oyunculara sevgi ve saygilar gönderiyorum
Filmi daha iyi anlamak için 2 defa izlemek gerekiyor sanırım. film içinde görülen rüyalar kafa karışıklığı yapabiliyor ama filmde ben havada kalmış bir yer görmedim. liam nelsonun repliklerinde zaten her şey açıklanmış. Çok da güzel bir mesajı var bence. Hayatınızı yemek yiyip içip uyuyarak geçirmek yaşamak değildir deniyor, hayatı yaşayın onun içinde dolaşan canlı ama içinde ölmüş kişilerden olmayın deniyor . bence çok güzel ve düşündürücü bir film. 10 üzerinden 7.