Resimdeki Hayalet
2,9

Free Angel
Free Angel

16 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Güzel orta halli bi korku filmi mükemmel değildi ama kesinlikle kötüde değildi. Günümüzde çok film izlediğimiz için tüm filmleri beğenememe sorunuyla yüzyüzeyiz o yüzden her filmi beklentilerinizi düşürerek izlerseniz daha güzel bulabilirsiniz bu filmde beklentileri düşürünce iyiydi
Nehir Güven
Nehir Güven

15 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Allah da belalarını versin bu filmi yapanların oturup 1.30 saat duvarı izlesem daha yararlı geçerdi vaktim iğrenç bir film bu filmi yapanı karşıma koysalar beyzbol sopasıyla döverdim
Emine Işıklı
Emine Işıklı

14 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Filmden gram bişey anlamadım. Sonunda sadece kendime güldüm saçma sapan bişey izledim diye. Bence izlemeyin.
sinema
1 ziyaretçi
20 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Filmin başından sonunu tahmin etmek çok ta zor olmadı benim için açıkçası.Vasat bir film..

notum:2/10
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

21 Mart 2012 tarihinde eklendi
Bu filmin başarısız olmasının nedeni kötü çekilmesi değil türün diğer örnekleriyle karşılaştırırsak.Zaten kötü çekilmiş bir film de değil,hatta ilk yarım saati hayli ilgi çekici ve gerilim açısından başarılı.Ancak daha sonra vites küçültüp,tekdüze bir hal alıyor.Akılda kalmak için bir çabası yok filmin,sıradan olmayı yeterli buluyor.Daha şimdiden unutulmuştur bile.Çok beğenilen orijinalini izlemek lazım.
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Yine orijinalini görmedğim bir korku filmi. Uyarlanmış hali hoşuma gitti, finali olsun, oyuncuları olsun, iyi bir korkuydu...
kubra-089
kubra-089

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
film başta sıkıcı gelmişti ama sonlarına doğru çok gerildim sonu harika olmuş daha yüksek puanı hakediyor.
sunk-galleon
sunk-galleon

12 Kasım 2009 tarihinde eklendi
korku demeyelimde güzel bi gerilim filmi. Yani en azından türüne göre güzel. Korku severler için tavsiye edebilirim. 7/10
Darxis
Darxis

7 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir film tavsiye ederim. 10/7
Ilknur K
Ilknur K

4 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Film başlarda aynı japon filmleri gibiydi. aynı efektler aynı konu aynı kadın. ama sonlarında farkı hissedeceksiniz.
Mertkan05
Mertkan05

24 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Aldıgı puanın ne altında ne üstürde tam isabet
bskbskbsk
bskbskbsk

16 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Çok güzeldi ya.. Puanı çok düşük olmuş. Korku sahneleri çokdu, sonu da şaşırtıcıydı. Bence harika bir filmdi. En azından 7-8 puanı hakediyor.
pink-panther06
pink-panther06

18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Boş bir film =/ korkmayacağınızdan emin olun =/
1983gs
1983gs

9 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
korkamıyorum nedense bu tarz filmlerde şöyle güzel bi korku filmi yapamadılar gitti ya...
rudeonerudeone
rudeonerudeone

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
ben bu filmi sevdim.genel olarak pek beğenilmedi,vasat dendi biliyorum,aslında ben de zaten mükemmel,klasik,kesinlikle izlenmeli falan demiyorum tabii ki,fakat bahsedildiği kadar kötü ve yetersiz olduğunu da düşünmüyorum.korkutmaktan ziyade kimi bölümlerde oldukça geriyor izleyiciyi,ancak bu özelliğinin yanında bir de özellikle konu ve final beni etkiledi diyebilirim.joshua jackson da bu rollerin adamı zaten,yakışmış,amerika yine yeniden çevrim ile bence original filmi gölgede bırakmayı başarıyor.