sivzarr
26 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Siyah Kuğu denilince benim aklıma Natalie Portmanın enfes oyunculuğu geliyor. Ama iç içe geçmiş senaryosu,insanı içine alan zaman zaman duygusal fakat daha çok gerilimli atmosferi,müzikleri,kurgusu,aslında son derece sıradan bir hikaye anlattığı halde hiç sıkmayan yapısı,oyunculukları ile film de kendini ispatlıyor.7/10
natalie güzel oynamış.ben büyük beklentiyle gittim ama beklediğim kadar güzel değildi.natalie hayranları için çok güzel bir film olmuş ama genel olarak 7/10
açıkçası filmi çok fazla beğenmedim. Bu kadar çok kişinin de neden bu filmi beğendiğini anlayamadım. En büyük eleştirim senaryodaki karakter ile natalie portmanın yaşça uyuşmaması, filmde 17-18 yaşında annesi ile yaşayan bir kız çocuğunun hikayesi anlatılıyor ama natalie portman bildiğiniz üzere tam 30 yaşında.Annesinin eve geç kaldın, neredeydin diye serzenişleri ister istemez komik oluyor.Ayrıca filmde çok gereksiz gerilim müzikleri var, mesela kız banyoda iken öyle bir müzik çalıyordu ki zannedersiniz korku filmi.Senaryosu da çok basit,filme aktarılmaya değmeyecek kadar basit bir konu.Baledeki rolü kapmak için psikolojisi altüst olan bir kızın hikayesi!! filme vereceğim not 6/10
hayal kırıklığına uğradım yapılan yorumlardan dolayı heyecanla beklediğim bir filmdi portman güzel oynuyor ama değişik bir film cinsellikle ilgili sahneleri de gereksiz