Siyah Kuğu
4,1

sivzarr
sivzarr

26 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Siyah Kuğu denilince benim aklıma Natalie Portmanın enfes oyunculuğu geliyor. Ama iç içe geçmiş senaryosu,insanı içine alan zaman zaman duygusal fakat daha çok gerilimli atmosferi,müzikleri,kurgusu,aslında son derece sıradan bir hikaye anlattığı halde hiç sıkmayan yapısı,oyunculukları ile film de kendini ispatlıyor.7/10
heroes0000
heroes0000

25 Şubat 2011 tarihinde eklendi
izlesinizde olur izlemesinizde ortalama bir film abartmaya gerek yok
HAMLET1980
HAMLET1980

25 Şubat 2011 tarihinde eklendi
bu filim 2 hafta önce dvd den izledim natalie çok ii oynamış film çok güzel tavsiye ederim.10/9
JohnnyDepp4EveR-2
JohnnyDepp4EveR-2

25 Şubat 2011 tarihinde eklendi
5 para etemz bı fılm bence cok buyuk bı heycenla gıtmıstım fakat i halta benzemıo bu tur fılmlerı severım ama bu cok kotu 10/1
Burakrises
Burakrises

25 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Oscarı alıcak gibi görünüyor zaten 5 dalda aday ya 5 yada 4 oscarı alır.
lampard19921992
lampard19921992

25 Şubat 2011 tarihinde eklendi
ninanın kendi karanlık tarafıyla tanışma evresi güzel yansıtılmış yalnız bira film ağır ilerliyor cassell portman diyalogları harika 10/8
sui-generis06
sui-generis06

25 Şubat 2011 tarihinde eklendi
natalie güzel oynamış.ben büyük beklentiyle gittim ama beklediğim kadar güzel değildi.natalie hayranları için çok güzel bir film olmuş ama genel olarak 7/10
hatemnur atalay
hatemnur atalay

23 Şubat 2011 tarihinde eklendi
M-Ü-K-E-M-M-E-L ... alısılagelmısın dısında ..
wavinflag
wavinflag

21 Şubat 2011 tarihinde eklendi
açıkçası filmi çok fazla beğenmedim. Bu kadar çok kişinin de neden bu filmi beğendiğini anlayamadım. En büyük eleştirim senaryodaki karakter ile natalie portmanın yaşça uyuşmaması, filmde 17-18 yaşında annesi ile yaşayan bir kız çocuğunun hikayesi anlatılıyor ama natalie portman bildiğiniz üzere tam 30 yaşında.Annesinin eve geç kaldın, neredeydin diye serzenişleri ister istemez komik oluyor.Ayrıca filmde çok gereksiz gerilim müzikleri var, mesela kız banyoda iken öyle bir müzik çalıyordu ki zannedersiniz korku filmi.Senaryosu da çok basit,filme aktarılmaya değmeyecek kadar basit bir konu.Baledeki rolü kapmak için psikolojisi altüst olan bir kızın hikayesi!! filme vereceğim not 6/10
valecc1
valecc1

20 Şubat 2011 tarihinde eklendi
gercekten harika bir film..bir kadinin hirsi ancak bu kadar guzel anlatilir.ozellik filmin son 15dk nefes kesici..kacirmayin 10/9
sinema
1 ziyaretçi
19 Şubat 2011 tarihinde eklendi
hayal kırıklığına uğradım yapılan yorumlardan dolayı heyecanla beklediğim bir filmdi portman güzel oynuyor ama değişik bir film cinsellikle ilgili sahneleri de gereksiz
musti5382
musti5382

19 Şubat 2011 tarihinde eklendi
David Lynch Filmlerine benzettim.Özellikle Natalie Portman çok zor bir rolde oscarlık bir performans göstermiş.Mila Kunisde iyiydi.
me5ut
me5ut

18 Şubat 2011 tarihinde eklendi
harika oyunculuk,film klasiklernz arasında yerini alıcaktır mutlaka izleyin . 10 / 8
Cem Kaya
Cem Kaya

18 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Dramın ne olduğunu bilmiyorum. Portman harika oyunculuk sergilemiş ama okadar 10/5
omurkomur
omurkomur

15 Şubat 2011 tarihinde eklendi
en iyi kadın oyuncu-yönetmen-ve hatta belki en iyi film...çok başarılı bir senaryo-oyunculuk ve yönetmenlik denemesi