Süper güzel bir film vizyona girmeden izlemek istememiştim ama dayanamayıp izledim... Tekrar izlemekte eminim aynı keyfi verecek Oskar kesin Portmanın olacak
Çok başarılı bir psikolojik gerilim olmuş.Yapım ekibi her övgüyü hakediyor.Natalie Portman bir balerinin mükemmel olmak uğruna çektiği acılarını,hezeyanlarını mükemmel oynamış.Tüm ödülleri hakediyor.10/10
bir balerinin hikayesinden böyle bir film çıkacağını hiç hayal etmezdim. film beni resmen içine alıp götürdü. yönetmenliğin ne demek olduğunu bu filmde daha iyi anladım. bence aronofsky dünyada nolandan sonra gelen en iyi yönetmen ama şuda bi gerçekki aronofsky henüz nolan kadar büyük bütçe ve gişeli filmlere imza atmadı. yani en iyi olmaması için bi sebep yok. film portman ve casselında hayat vermesiyle gerçektende bir başyapıt olmuş. ne diyim helal olsun:) benim puanım 9
Mükemmel bir oyunculuk.Sanatsal bir dram ancak bukadar müthiş işlenebilirdi.Portmanın oyunculuğu insana öle bir his veriyorki filmi size yaşatıyor. ! Yılın En İyi Bayan Oyuncusu !
filmi izlemeye 00,30 da başladım. ne ara bitti anlamış değilim. portman o kadar güzeldi ki... titrek bir mum alevi gibi... aronofsky yine yapmış yapıcanı. ............10/10............
Natalie Portman harikaydı. Bence gayet güzel bir filmdi. Biraz heyecansız olabilir ama müzikal anlamda çok iyi bir film. Nina o kadar gercekci bir karakter ki. İzlenmeli.. 7/10
portman ,muhteşem.bu yıl izlediğim en iyi performans. sahnede natalie yok, balerin nina var. hele siyah kuğuya döndüğü final sahnesi sinema tarihine geçecek şıklıkta sahnelerden bence..
Çok başarılı bir yönetmen oyunculuklar da harika, senenin en önemli filmi diyebilirim rahatlıkla. natalie portman kendini aştı gerçekten oyunculuk anlamında.