Siyah Kuğu
4,1

LLORANDO
LLORANDO

5 Şubat 2011 tarihinde eklendi
mükemmel olmak kendinden vazgeçmek demektir...
dalevok
dalevok

3 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Süper güzel bir film vizyona girmeden izlemek istememiştim ama dayanamayıp izledim... Tekrar izlemekte eminim aynı keyfi verecek Oskar kesin Portmanın olacak
Nek---
Nek---

2 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Mükemmel.
deckard76
deckard76

1 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Çok başarılı bir psikolojik gerilim olmuş.Yapım ekibi her övgüyü hakediyor.Natalie Portman bir balerinin mükemmel olmak uğruna çektiği acılarını,hezeyanlarını mükemmel oynamış.Tüm ödülleri hakediyor.10/10
adedvet
adedvet

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
bir balerinin hikayesinden böyle bir film çıkacağını hiç hayal etmezdim. film beni resmen içine alıp götürdü. yönetmenliğin ne demek olduğunu bu filmde daha iyi anladım. bence aronofsky dünyada nolandan sonra gelen en iyi yönetmen ama şuda bi gerçekki aronofsky henüz nolan kadar büyük bütçe ve gişeli filmlere imza atmadı. yani en iyi olmaması için bi sebep yok. film portman ve casselında hayat vermesiyle gerçektende bir başyapıt olmuş. ne diyim helal olsun:) benim puanım 9
Ismail Dursun
Ismail Dursun

29 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Mükemmel bir oyunculuk.Sanatsal bir dram ancak bukadar müthiş işlenebilirdi.Portmanın oyunculuğu insana öle bir his veriyorki filmi size yaşatıyor. ! Yılın En İyi Bayan Oyuncusu !
Bülent B.
Bülent B.

25 Ocak 2011 tarihinde eklendi
filmi izlemeye 00,30 da başladım. ne ara bitti anlamış değilim. portman o kadar güzeldi ki... titrek bir mum alevi gibi... aronofsky yine yapmış yapıcanı.
............10/10............
Solstice-2
Solstice-2

25 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Natalie tek kelime ile harikaydı.
Özellikle filmin sonundaki oyunculuğuna-geçişlerine-hayran kaldım.Bu yılın oscarının yeri belli diye düşünüyorum.
6OK
6OK

23 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Natalie Portman bu filmle katılacağı festivallerden, yarışmalardan kesinlikle eli boş dönmez. Rolünü canlandırmamış, resmen yaşamış diyebilirim.

Sinemada izlenmesi gerek bir film. 8/10
khaos-2
khaos-2

23 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Natalie Portman tek kelimeyle inanılmazdı. Hayranlık uyandırıcı müthiş bir performans ve çok iyi bir film.
ozarkx
ozarkx

22 Ocak 2011 tarihinde eklendi
valla Natalie Portman varsa izlerim arkadaş hem oyunculuğuna hem kendisine hayranım bu kadının...merakla bekliyorum bu filmi de...
forever-yours---
forever-yours---

21 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Natalie Portman harikaydı. Bence gayet güzel bir filmdi. Biraz heyecansız olabilir ama müzikal anlamda çok iyi bir film. Nina o kadar gercekci bir karakter ki. İzlenmeli.. 7/10
MİRKWOODLULEGOLAS
MİRKWOODLULEGOLAS

18 Ocak 2011 tarihinde eklendi
portman ,muhteşem.bu yıl izlediğim en iyi performans. sahnede natalie yok, balerin nina var. hele siyah kuğuya döndüğü final sahnesi sinema tarihine geçecek şıklıkta sahnelerden bence..
corneliancherry
corneliancherry

25 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Çok başarılı bir yönetmen oyunculuklar da harika, senenin en önemli filmi diyebilirim rahatlıkla. natalie portman kendini aştı gerçekten oyunculuk anlamında.
Morgoth26
Morgoth26

17 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Darren Aronofsky filmi olduktan sonra mutlaka izlemek gerek.