Siyah Kuğu
4,1

beck31
beck31

16 Ocak 2011 tarihinde eklendi
İnanılmaz kırılgın bir karakter yaratan olağanüstü Natalie Portman. Film izlenimi sonrası söylenen yegane övgüleri fazlasıyla hakedip aynada kendine Black Swan vari bakıp narsizmin sularında yüzebilir. Gerçekten çok etkileyiciydi. Filme ruhsuz diyenler olmuş, gülüyorum sadece.. Beğenmeyebilirsin fakat hissedemediğin için hak etmeksizin hakaret etmemelisin bence. Kısacası izleyin, Aronofsky kendine dair en ufak şüphe bırakmazken Clint Mansell de tekrardan büyülüyor. Vincent Cassel ve Mila Kunis te takdiri hak edenlerdendi. 9/10
odinhan
odinhan

15 Ocak 2011 tarihinde eklendi
En iyi kadın oyuncu oscarını tartışmaya gerek yok.N.Portman zaten harika bir oyuncu,bu filmde onun oyunculuğundaki tepe noktası.Dönemimizin en iyi bayan oyuncusu olduğunu düşünüyorum.

Filmde oldukça iyiydi ,sanatsal senaryoya psikolojik gerilim iyi işlenmiş,müziklerde enfes.

10/8
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

14 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Çok güzel ve farklı bir filmdi. Finali ise gayet başarılıydı. Oscara aday olursa kazanma ihtimali ne kadar olur bilmiyorum ama Natalie Portman muhteşem bir performans sergilemiş. Daha sonra ayrıntılı bir kritik yazacağım...10/9
meorman
meorman

14 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Filmi izleyeli bir haftadan fazla oldu.Hala etkisindeyim.Ninanın dediği gibi İ Felt it
metropolis32
metropolis32

9 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Tıpkısının aynısı fabrikasyon filmlerden izlemekten bıkan seyirciye ilaç gibi gelen bir film.

Çok karanlık bir film ve izleyiciye perdede elde popcornla iyi vakit geçmeyi amaçlamıyor. Bu yüzden bu kitleyi memnun etmemesi gayet olağan bir durumdur.

Onun dışında film işlenmemiş sayılabilecek bir konuyu çok iyi işleyen gerilim ögeleriyle yüklü çok iyi bir psikolojik drama filmidir. Saf sinemadır.

2 saatlik keyif arayanlar için tavsiye edilmez. Filmde aksiyon yok insanı mutlu hissettiren bir şey yok.

Ciddi bir film bulanık ve kompleks adamlara önerilen bir film.

Karışık da değil, gayet anlaşılabilir bir yapıda olduğunu düşünüyorum.

Karşıtlıklar, bastırılmışlıklar, mükemmellik arayışı. Kısacası mükemmel.
emrefener
emrefener

7 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Öncelikle belirteyim bale falan sevmem ancak Natalie Portman bile bu filmin izlenmesi için yeterli diye düşünüyorum. Çünkü oyunculuk zirvede, senaryo harika...
Sadece bir kere izleyebileceğiniz, psikolojik bakımdan insanı yeteri kadar bunaltabilen kaliteli bir film. Tavsiye edilir...
-asl-
-asl-

7 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Uzun zamandır budur denilmeyi hakeden izlenesi bir film..
Eznora
Eznora

3 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Çok başarılı.. Böyle ağır bir rolün, dansçı üzerinde yarattığı baskının ve psikolojisindeki iniş çıkışların hakkını vererek oynamış bizim küçük Mathilda.. Oscarı alma olasılığı yüksek Natalie Portmanın..
murat keleş
murat keleş

21 Şubat 2012 tarihinde eklendi
gerçekten başrolün ve yönetmenin devleştiği bir film en iyi kadın oyuncu ödülünü haketmiş son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri 9/10
Adenoma
Adenoma

2 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Sinepuan açılsa da 10 puan versem.
JohnnieWalker-2
JohnnieWalker-2

2 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Daren Aronofsky nin Natalie Portmanı oscar a götüren filmi olacağını düşünüyorum.
mehmet-ie
mehmet-ie

1 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar izlediğim en mükemmel kadın oyunculuk..
Film müthiş,başından sonuna kadar sürükleyiciliğini kaybetmiyor.Yönetmen bir çok farklı duyguyu yansıtma konusunda çok iyi iş çıkarmış.
Natalie Portman:ın devleştiği filmdir.
şiddetle tavsiye edilir.
8.5/10
nellyo33
nellyo33

imdbsi 8.9 çok merak ettiğim bir film
sinekolik2010-72
sinekolik2010-72

29 Aralık 2010 tarihinde eklendi
seyrettiğim en iyi bir kaç filmden birisi,
gerilim mükemmel ayarlanmış. Kaçırmayın!!!
nfs
nfs

portmanın oyunculuğu müthiş..
içnizdeki "siyah" ı görebilmeniz en azından oralarda bir yere varolduğununun farkına varabilmeniz için izlenmeli..
önemli olan da beyazın siyaha dönüşmeisini dengede tutmakdır değil midir zaten..