Siyah Kuğu
4,1

Figen-Ay-e
Figen-Ay-e

13 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Konusu ilginç, ama beni asıl çeken filmin afişi oldu, oldukça etkileyici...umarım filmde öyledir...
cimbomluali
cimbomluali

26 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Abartmamak lazım
Demirtas
Demirtas

10 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
Natalie Portman'ın oyunuculuğu gerçekten çok iyiydi ama bu filmi bana sevdirmeye yetmedi. Bana göre anlatıldığı kadar iyi bir film değil. Beni çok cezbetmedi.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

5 Şubat 2011 tarihinde eklendi
bir şaheser.kesinlikle zamanımızın klasikleri arasında yerini şimdiden aldı.aronofsky inanılmaz bir işe imza atmış.zaten hiç uzatmadan,lafı gevelemeden,gereksiz tanıtımlara falan dokunmadan,doğrudan başlıyor film.olaya anında giriyorsunuz.ve ilk saniyesinden son saniyesine değin gerek yönetmenin gerekse tüm oyuncu kadrosunun insanüstü performanslarıyla son saniyeye kadar filmin etkisinden kurtulamıyor,ve ninanın yaşadıklarını neredeyse siz de yaşamış kadar oluyorsunuz.iliklerinize kadar hissediyorsunuz tüm filmi.konu harika,atmosfer mükemmel oluşturulmuş,ve natalie portman.ay sonunda bu genç kadın o oscarı almazsa bizzat gidip akademiye nedenini sormayı düşünüyorum.diğer adayların performanslarını izlemeden söylüyorum bunu.o derece insanlık dışı bir performans.şimdiye kadar neredeyse tüm filmlerini izlemiş ve zaten hayranı olmuştum.fakat bu kez tarif edilemez bir durum bu.oyunculardan devam edersek,muteşem bir vincent cassel,muhteşem bir mila kunis ve kısa ama akılda kalıcı performansıyla barbara hershey.yani söylenecek,övecek sayısız şey var eserle ilgili,fakat muhakkak izlenmesi ve şahsen tecrübe edilmesi gereken filmlerden black swan.bu yüzden burada çok da anlatmaya gerek yok.bir başyapıt.uzun zamandır merak ediyordum,harika olduğunu biliyordum,ama bu kadarı fazla.bir "yönetmen" filmi.
ozzy-badd
ozzy-badd

24 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Psikolojik-gerilim-dram bu üç türün başarılı bir şekilde harmanlandığı , ortalama bir film olmuş .

Aronofsky nin yönetimi çok iyiydi . Bale sanatı oldukça estetik bir şekilde görüntülenmiş .

Natalie Portman da sinema tarihinin en sağlam kadın performanslarından birine imza atmış .

Ancak konu olarak tatmin edici bulmadım ben filmi . tek eksisi budur gözümde .

Genel olarak bu sene Oscarda da iş yapacağına inandığım , başarılı bir yapım .
10/7 .
juve-baby
juve-baby

27 Aralık 2010 tarihinde eklendi
hiç şüphe yokki yılın en iyi yapımlarından biri, ama N.Portman oyunculuğuyla filmin çok önüne geçiyor, kesinlikle Oscarın en büyük adayı, ben çok etkiledi diyebilirim (B) ..***..
su-sisesi
su-sisesi

11 Haziran 2011 tarihinde eklendi
bu filmin çokçok süper olduğunu düşünmüyorum....ama izlenilebilir oranda sıkılmadan bitirebilirsiniz...erotizm de bence çok fazla değil hatta normal bu film de o sahneler olmasa çok daha yavan olurdu....10/6normal bence öyle hayata bakış açımızı değiştirtecek kadar değerli değil..
omurkomur
omurkomur

15 Şubat 2011 tarihinde eklendi
en iyi kadın oyuncu-yönetmen-ve hatta belki en iyi film...çok başarılı bir senaryo-oyunculuk ve yönetmenlik denemesi
Yasemin K
Yasemin K

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
natalinin sizofren halleri 2 gün kitledi beni çok kaliteli bi oyunculuk bu kadar basit bi konu ama muhtesem bi kurgu oscar da yakisti .....
mennan
mennan

3 Mart 2011 tarihinde eklendi
hayal kirikligi. daha fazla yorum yapma ihtiyaci bile hissetmiyorum. klasik oscar odulleri iste...
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

19 Nisan 2011 tarihinde eklendi
cok guseL bir fiLm...
tawsiye ediLir...
meltem-0699
meltem-0699

30 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Sakın benim gibi çocuklarınızla oturup seyretmeyin.Alt yazılı olduğu için bırakıp gittilerdi ALLAHtan.Kız güzel oskarıda hak etmiş,ama ben filmi beğenmedim.
begumm-
begumm-

13 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Nefis bir film...Sinemaya neden aşık oldugumuzu,neden tutkunu olduğumuzu en iyi gösteren filmlerden...İzledikten sonra bile bir kaç gün etkisi altında kalacağınız türden filmlerden.Natalie Portman bence Closerdan sonraki en müthiş oyunculuğunu oynamış.Film gerilimli ve kastevetli ama asla sıkıcı ve yorucu değil...Sonuna kadar merakla izlenen bir konusu ama her sahnesi hayran bırakan güzellikte özellikle son yarım saat çok etkileyici...Kesinlikle Portman alır oscarı şüphem yok.İzleyin ...
Vartenor
Vartenor

27 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Ülkemizdeki bu tarz senaryoları görmek pek zor lakin düşününce çok akıllıca yazıldığını anlamak zor olmuyor.Konu,kurgu muhteşem olunca üstüne üstlük yönetmen işini en iyi şekilde yapınca seyir zevki yüksek bir çalışma çıkıyor ortaya.Natalie Portmanun bu oyunculuğu ile Oscarı alabileceğini zannediyorum.Yönetmen koltuğunda Darren Aronofskynin olması filmi daha bir güzel kılıyor.İzleyin derim.
loverjeanman
loverjeanman

13 Ocak 2011 tarihinde eklendi
buraya..yazıyorum oscar natalie portmannın olacak..:)