Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı: en yeniler yorumlar - Sayfa 9
Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı
4,4
ozerdumlupinar
13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
The Last Airbender diyorum da başka birşey demiyorum evet arkadaşlar 2010 da avatar geliyor herzaman demişimdir abuk subuk animasyonlar yapılıyor nezaman yapılacak avatar derdim 2010 yazı buyuk film geliyor[son hava bukucü] ve cok iyi bir yonetmen ve oyuncu kurgusuyla birde senaryodan cıkmazlarsa super olur.
inanilmaz guzel inanilmaz komik.kendimi birara sinema koltugunun altinda buldum gulmekten karin kaslarim kasildi,aglasam gozumden bukadar yas akmazdi.valla helal olsun seslendirme de cok harikaydi.3d ile izlemenizi tavsiye ederim.
Salon 24 derece gülmekten hararet bastı artık ter dökmeye başladım. 3D ile filmi seyretmiyor yaşıyorsunuz adeta. Kesinlikle kaçırılmaması gereken destansı bir film.
3D ve türkçe dublajlı seyrettim.İnanılmaz bir görsel şölen.Tv de seyredilse muhtemelen çok iddaalı olmaz.Türk mantığına uyarlanmış espriler de cuk oturmuş.Transformers 2 den sonra başka bir teknolojik şaheser.Mutlaka görülmeli. 10/10
İlk iki bölüm gibi,yine çok eğlenceli,yine çok komik.Üstelik yeni karakterlerde eklenmiş.Filmi 3 boyutlu olarak zledim.Bende odaklanma soruınu oldugu için biraz göz ve baş agrısı yaptı ama yinede çok keyif aldım.Herkeze tavsiye ederim.
serinin ilk 2 filmini izlemedim ama birbirine bağlı değilmiş filmler. o yüzden arkadaşımın tavsiyesi üzerine izledim ve çok eğlendim. seviyeli espriler,macera,görüntü kalitesi,ses efekti,müzik,senaryo...herşey 4/4lüktü.
Mükemmel.Her yaşa hitap eden bu seri inaniyorum ki herkesin arşivinde bulunacak veya birçoğumuz defalarca izlemekten sıkılmayacak :) Buz Devri gerek esprileri gerek karakterleri bakımından hayranlık uyandıracak bir film.
Çok eğlenceliydi ve 3 boyutlu izlemek ayrıca bir keyifliydi. Orijinal diliyle değil, dublajlı izledim. yine de ali poyrazoğlu, yekta kopan, haluk bilginer gibi isimlerin seslendirmeleriyle çok daha güzel olduğu kanısındayım. animasyon filmlerine gitmem diyenlere özellikle tavsiye edilir. bu iyi bir başlangıç olabilir çünkü...
Beyazperde deki yorumlara ve filmin puanına bakaraktan filmi izlemeye karar verdim. Umduğum komedi yoktu filmde. espriler bayattı. sadece aralara sıkıştırılmış güzel espriler vardı. en fazla 7/10
orjinal altyazılı izledim..sanırsam ki türk versiyonunda bizlere has esprilerle dahada eğlenceli olmuşdur...her n ekadar diğer 2 sinden aldığım zevki alamasamda genede eğlenerek,gülerek izledim...gidişat o ki devamı gelecek nitelikde,sizi rahatlatan,başarılı bir film...Welcome to Iceberg,Peache :)
Bu kadar eğleneceğimi hiç düşünmemiştim.3-D izlemenizi tawsiye ederim.Serinin 3. filmi olmasına rağmen başarılı buldum,hele gülme gazı ile ilgili sahnede koptum neredeyse.Normalde dublajlı filmleri sewmem ama bunun dublajlısının çok daha komik olduğunu duydum,orjinali böyle ise dublajlısı (Ali Poyrazoğlu,Haluk Bilginer,Altan Erkekli..) da süper olmalı,ona da gitmek lazım.Gülmek istiyorsanız we mümüknse 3-D gidin,çok eğleneceksiniz.10/10