Eer iinizdeki ocuu biraz martmak istiyorsanz size Ice Age serilerini nerebilirim.Bence herkesin iindeki ocuk biraz da olsa martlmay hakediyordur diye dnyorum.Sonu olarak ben Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs a 10 puan zerinden 8 puan veriyorum....
Yine ilk film kıvamında değil,ama bence 2.filmden daha eğlenceliydi,çünkü 2.film tamamiyle çocuklara hitap ediyordu.Bu film ise azda olsa büyükleride güldürür,çünkü espriler kaliteli ve yerinde olmuş,eğlenceli sahneler mevcut...Özellikle şu Bitkisel Hayat sahnesi nefis :)
Animasyon filmler yetişkinleri sıkar ama bazı animasyonlar için bu kural geçerli değildir.İnanılmaz Aile,Shrek,Bewolf ve Buz Devri işte bu tür animasyonlardandır.Gerçektende ilkinden itibaren çok başarılı bir iş çıkardılar.Hem küçüklere hem büyüklere.
yanı her yasa hıtap etmıyor.cocuksu ama normaldır..
sadece fındık ıcın yapılan munakasa cok ıyı..bırde helyum gazı dolu olan yerde komıktı.
gerısı klasık anımaasyonlar..hanı super wauv denen bır anımasyon kesınlıkle degıl...gereksız reklamı yapılan bır fılm bu..wall e ve shrek benım ıcın mukemmeldır...
oğlumla izledim 4,5 yaşında ve animasyona bayılmasına ragmen 1-2 kere güldü bense buz devri 1 den sonra hayal kırıklıkları içersinde bayat patlamış mısır yiyerek cast yazan bölümü bekledim çok üzüldüm çok :(
Akşam seansında ailece filmi izledik.Bu filmi en iyi çocuklar degerlendirir.çocuklar Güzel bulup begendiler.Ama 1 ve 2 kadar değil dediler.3 boyutlu olmasıda güzel.3 boyutlu gözlük bahanesiyle bilet fiatlarıda çok artmış. ilgililerin dikkatine.
Beyazperde deki yorumlara ve filmin puanına bakaraktan filmi izlemeye karar verdim. Umduğum komedi yoktu filmde. espriler bayattı. sadece aralara sıkıştırılmış güzel espriler vardı. en fazla 7/10
pixar ın animasyonları kadar iyi gelmiyor.Hani bir yemek yiyorsunuz ama tuzu eksik diyorsunuz işte onun gibi.Sıkmadan izlenen keyifli bir seyirlik 7/10
serinin ilk 2 filmine göre biraz temposu düşük geldi bana ama yine de filmin fanatiklerinden biri olarak gerçekten beğendim. ikinci yarı ilkine göre çok daha güzeldi :) 10/8