Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı: en yeniler yorumlar - Sayfa 6
Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı
4,4
JigSaw-2
2 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bence çok çok güzel bir filmdi her şey çok güzeldi bir tek 3 boyutlu izlesem de izlemesem de bir şey farketmez dedim kendime gerçekten izlenmesi gereken bir film
Çok sevimli bir seri bu seri yaa.. :D Yine son derece sıcak ve keyifli bir animasyon olmuş Bence sıralama olarak en iyi film 1. sonra 3. film geliyor ve en son 2.si :D
Harikaydı.ilk gününde gittim. süperdi..Aynen beklediğim güzellikte ve komiklikte çıktı.Sid yine salonu gülmekten geçirdi. Dinazor yavruları ile olan bağı ise çok etkileyiciydi. Ama yine gülmekten seslerim kısıldı. neydi o öyle:_Benimkilerde daha 2.günlerinde okul çağına geldiler) en çok güldüğüm yerlerden anlardan biriydi.
Yeni geldim sinemadan sinema salonun ses sitemi o kadar kötüydüki ona kızmaktan yeterince keyfini çıkaramadım..Bir daha gidersem oraya 2 olsun.. 3d de izliycem tekrar ama espriler gene Ice age e özgü ve kaliteliler izleyin derim...
Buz Devri 1 Çıktığında Çok fazla izleyici kitlesi olmuştu.. Kendi kategorisinde Fevkalade bir film olduğunu söylemek mümkün.. Fakat 2. Fİlmi Kötüydü Bunu Gördükleri için 3. filmin getirerek tekrar YÜkselişe geçmek istediler ve gerçektende Çok güzel Film Zamanı olan Mutlaka sinemada izlesin bu filmi.. Şimdiden İyi seyirler.
1 temmuza az kaldı ama bunca zaman bekledikten sonra iyice sabırsızlanıyorum...şimdiye kadar yapılan en iyi animasyon filmi bence.eminim son film de eskilerini aratmayacaktır.