Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı

gidin pişman olmazsınız
angel-dreamer
angel-dreamer

4 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Çok komik ve eğlendiren bir film.. Özellikle
Sid çok iyiydi.Üç boyutlu olması da güzeldi.İzlerken hiçbirşey düşünmüyorsunuz kendinizi hayattan soyutluyorsunuz...:)10/10
khaleesi
khaleesi

4 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
arkadaşın teki 2.filmdeki kdr duygusallığı yakalayamamışlar demiş,filme güldüğüm kdr o arkadaşa da güldüm açıkçası :D ya ice age gibi bi animasyon komedi filminden ne gibi bi duygusallık beklioki acaba çok merak ettim allam ya.filmden anlamayan arkadaşlar bari buraya yorum yazmasınlar.izlemek olsun diye izliyolar sonra burda kafalarına estiği gibi yorum yapıyolar.beğenmeyebilirler,bu onların fikri ama kalkıp da 'filmde duygusallık yok' gibi saçma sapan fikirler ortaya atıp da kendilerini de rezil etmesinler.ben şahsen bu filme eğlenmek,gülmek için gittim.hiç de umduğumun tersi olmadı ve çok güldüm ((= özellikle sid harikaydı.türkçe dublaj izlemiş olmamsa bi jest gibi oldu çünkü ali poyrazoğlu olsun,yekta kopan olsun,haluk bilginer olsun dublajı o kdr iyi yapmışlar ki büyük hayranlık duymaya başladım.filmin her serisinde dublaj olayının baya üstesinden gelmişler.saygılarımı sunuyorum kendilerine (=her animasyon filmi bu kdr komik olmasa gerek.ben çok eğlendim izlerken.mutlaka izlenmeli mutalaka :DD 10/10
bberksenel
bberksenel

4 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
inanılmaz,tek kelimeyle muhteşem ... izlemeyen kalmasın lütfen,buz devrinin üstüne animasyon yok 10/10
vandette86
vandette86

3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
en iyi animassyonlardan biri diyebilirim.espriler harika olmuş. çakma tarzan karakteri ayrı bir hava veriyor filme ve ayrıca bitkisel hayat esprisi muhteşem bence,herkese tavsiye ederim,mutlaka izleyin
gkhan3434
gkhan3434

3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
çok güzel olmuş eğlenceli film
cigdem-alptuzun

çok güzeldi ve komikti ...3d olarakta beğendimm...10/9
sonercalik
sonercalik

2 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
seslendirmeler yine aynı mı geçen serilerinde çok güzeldi inş aynıdır bu hafta sonu gitcem mutlaka
senemdokudur
senemdokudur

2 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filmi dün izledim. Tüm serilerinin arasında en çok bu filmde güldüm. Espiriler, grafıkler hersey mukemmeldi. Herkese tavsıye ederim. Bir animasyonda olabılecek max. komedi bu filmde mvcut
papatya-gizo
papatya-gizo

1 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Çok sevdiğimden midir bilinmez;objektif davranamıyorum belki de ama puan eksiltecek bir yer göremiyorum bu filmde.Her zamanki Ice Age kalitesi...3 Boyutlu izlemeseniz de olur ama türkçe dublajın keyfini çıkaracağınız nadir filmlerden olduğu için orjinaline gitmeeyin derim.
mewe6
mewe6

1 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten harika bir filmdi! İzlemek isteyenler hiç tereddüt etmemeliler :)
aslangsburak
aslangsburak