Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı
4,4

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Sid in çocuk sevgisi görülmeye değer :)
rudeonerudeone
rudeonerudeone

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
ice age 2002den beri kendine özel bir yol çizmişti,diğer animasyonlardan ayrılan ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesini peşine takan bir yoldu bu.üçüncü filmde de bunu izlemeye devam ediyorlar,karakterler zaten bildiğimiz gibi,bir de çok başarılı bir başka önemli karakter buck eklenmiş son filmde,çok da iyi olmuş,büyük renk katıyor.scrat ve scratte tabii ki tartışılmaz,seriyle özdeşleşti zaten scrat.gerçekten eğlenceli ve sağlam senaryo,kurgu barındıran bir film,ilk ikisi gibi.kaliteli animasyonları seviyorsanız tercih etmelisiniz,hiç bitmesin istediğimiz filmlerden ice age.bu arada kendi görüşüm olarak dublaj kadrosunun harikalığı nedeniyle türkçesini izlemenizi tavsiye ediyorum,sadece ana değil yan karakterlerde de oldukça başarılılar.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

27 Mayıs 2012 tarihinde eklendi
izlerken yine epey güldürüyor kesinlikle izlenmesi gerekir 4/5
beck31
beck31

8 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
İlk film kadar eğlenceli, 2.film kadar kendina bağlı bir animasyon olmuş, kesinlikle harika.İnce detaylarından tutun esprilerine kadar herşeyiyle 4/4 lük bir animasyon olmuş istediğinizi fazlasıyla veriyor.9/10
Ilknur K
Ilknur K

10 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Nasıl beğenmeyenler olmuş anlamıyorum. serinin en eğlencelisi idi. Sid gibi bir kahraman daha vardı ki o da buck. harika bir film. 10/9
odinhan
odinhan

14 Aralık 2009 tarihinde eklendi
2.filmi çok beğenmemiştim ama bu gerçekten çok güzel olmuş.komik,eğitici insanı dinlendiren her yaşa hitap eden bir animasyon.10/8
nskmourinho
nskmourinho

7 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
pixar ın animasyonları kadar iyi gelmiyor.Hani bir yemek yiyorsunuz ama tuzu eksik diyorsunuz işte onun gibi.Sıkmadan izlenen keyifli bir seyirlik 7/10
Chev
Chev

21 Eylül 2008 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi animasyon un devamı =) merakla bekliyorum.
ozzy-badd
ozzy-badd

17 Şubat 2010 tarihinde eklendi
2.cisinden iyi ama 1.cisine yaklaşamaz...sid ön planda bu sefer...üzel eğlenceli ve ilznemli bence...
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

16 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Son derece komik, son derece eğlenceli bir animasyon olmuş yine. Yavru dinazorlar filmde en beğendiğim fügürdü, çok tatlıydılar, onları izlemeye doyamadım diyebilirim. Zevkle izlenmesi ve kahkahası garanti...10/10
Burakrises
Burakrises

21 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bu seriye bayılıyorum çünkü seri ilerlese bile zevkini kaybetmiyor. şhrek serisi 2.sinde sonra bozmaya başladı.bu seride dinozorları düşünmeleri çok güzel olmuş ve türkçe dublajıda çok iyi yapmışlar 10/10
volkanick
volkanick

8 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Verdiği mesajlar bakımından ilk iki filmin gerisinde kalsada-bence- aksiyon,komedi ve eğlence açısından aynı ivmeyi devam ettiriyor.
ilsalaron
ilsalaron

5 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Şu ana kadar izlediğim Buz Devri serilerinden hem görsel, hem içerik hem de hikaye olarak bence en iyisi. Bu animasyonu yanlız muhakkak orijinal ve 3 boyutlu olarak izleyin.
tarhansimsek
tarhansimsek

19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Güzel film. Son olarak eklenen tek gözlü gelincik karakteri filmi baya bir götürüyor. 8/10
widmark-2
widmark-2

6 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Böyle filmler insana hem umut hem de sevgi aşılıyor :) Muhteşem