Bu hafta seriyi izledim.Bu film izlediğim en duygusal,heyecanlı,aksiyon dolu ve muhteşem filmlerden biri.İlk ikisini sonra bu olağanüstü yapımı izleyin.10/10
harika bir animasyon burdaki puanıda iyimiş. ve bu sefer biraz daha duygusal, biraz daha heycan katmış ilk 2 den bile iyi diyecem nerdeyse ama onlarda baş yapıt.
filmlerde genelde 1.ci 2.sini mutlaka aratırdı ama bizim bahsettiğimiz bir anımasyon her anımasyonda olduğu gibi yine mükemmeldi harika pıxar bu işi hakikaten biliyor ya arkadaşlığı dostluğu anlatan sıcacık bir film ben 18 yaşındayım ama animasyonları daha çok seviyorum çünkü en iyi mesajı onlar veriyor. 10/100
Her türlü duyguyu hissettirmiş, çocukluğuma geri döndürmüş inanılmaz bir devam filmi.Ayrıntılarıyla parlayan unutulmaz bir animasyon olmuş bence.Pixar ne diyim artık ben sana.10/10
Yazmayı unutmuşum,başındaki animasyon (Day and Night) inanılmaz güzel,Partly Cloudy we Presto yu 1 adım öne taşımış Pixar,yaratıcılık böyle 1 şey işte..10/10
pixar ger.ekten yapmış yine yapacağını harikaydı bence:) kaç yaşıma gelmişim artık çizgi filmemi gidicem demiştim ama kardeşlerimi götürdümve bende girdim iyki girmişim :)) heleki 3 boyutlu izliyorsanız cidden gerçek gibi yapmışlar dersiniz öyle yani:D:D
Seni sevmemek mümkün değil Pixar. Sanki ikinci filmden bir yıl sonra çekilmiş gibi, karakterler kendi kaderlerinden bir milim bile şaşmadan bizlerle buluşmuş. İlk filmde 12 yaşındaydım ve şimdi yaş 28 ama, Oyuncak Hikâyesi hala bir numaram... dünyanın en iyi animasyonu...