Oyuncak Hikayesi 3
4,2

The-Erinch
The-Erinch

16 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Sıradışı,mükemmel bir animasyon..hele ken ve barbie ve buz ın kur yapma sahnesine bittim :) :) ve bu arada 28 yaşındayım ;)
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

13 Kasım 2010 tarihinde eklendi
'Terminatör 2' ve 'Elm Sokağı Kabusu' göndermeleri eğlenceliydi...
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

5 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Keyif verici ve büyük küçük herkesin izlemesi gereken bir animasyon...
apophis
apophis

13 Ekim 2011 tarihinde eklendi
Serinin en iyi filmi diyebilirim baştan sona sürükleyici görsel efektler devamı çekilir mi bilmiyorum 10 puan
beck31
beck31

31 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Her türlü duyguyu hissettirmiş, çocukluğuma geri döndürmüş inanılmaz bir devam filmi.Ayrıntılarıyla parlayan unutulmaz bir animasyon olmuş bence.Pixar ne diyim artık ben sana.10/10
deckard76
deckard76

21 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Bu hafta seriyi izledim.Bu film izlediğim en duygusal,heyecanlı,aksiyon dolu ve muhteşem filmlerden biri.İlk ikisini sonra bu olağanüstü yapımı izleyin.10/10
orki56
orki56

18 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Yazmayı unutmuşum,başındaki animasyon (Day and Night) inanılmaz güzel,Partly Cloudy we Presto yu 1 adım öne taşımış Pixar,yaratıcılık böyle 1 şey işte..10/10
mavigitar
mavigitar

28 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Bence serinin en iyisi. Şahsen ilk 2 filmde çok sıkılmıştım izlerken ama bu en iyisi olmuş. Finali beni duygulandırdı =) Oyuncaklara bundan sonra daha farklı bir gözle bakacağım galiba =) 10/10
Mehmet S.
Mehmet S.

5 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Harika bir seri kesinlikle bütün bölümlerini izleyin derim.
Prens-Zuko
Prens-Zuko

9 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Süper.
FreshFasulye
FreshFasulye

9 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Yine müthişti nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama insanı mutlaka yakalıyorlar.Filme kendini kaptırıyorsun ve olan oluyor.Bu seri hiç bitmesin
pyramidhead-2
pyramidhead-2

20 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
kızım ve oğlumla gittim. ben onlardan daha çok keyf almışımdır :) harika bi animasyon
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

8 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Çocukların izleyebileceği en iyi animasyon !Pixarın her sene bir animasyon çıkarıp küçük büyük herkese hitap ettiğini biliyoruz.Ancak Toy Storyserisi hem pixar için hemde animasyonlar seven için bir baş tacı haline gelmişti.Bu 3.film;seriyi bozmayan,harikulade bir konuya,eğlenceli ve duygulu sahnelere sahip harika bir devam filmi !Ne yapın edin bu pixar şaheserini görün!10/10
gokhansld
gokhansld

13 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Seni sevmemek mümkün değil Pixar. Sanki ikinci filmden bir yıl sonra çekilmiş gibi, karakterler kendi kaderlerinden bir milim bile şaşmadan bizlerle buluşmuş. İlk filmde 12 yaşındaydım ve şimdi yaş 28 ama, Oyuncak Hikâyesi hala bir numaram... dünyanın en iyi animasyonu...
kemerlee
kemerlee

8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
İlk filmin 15. yıldönümünde çıkan ilk dakikasından itibaren gözyaşlarına boğulabileceğiniz kadar duygusal, yerinizde oturamıyacağınız kadar heycanlı, hiç düşmeyen temposu ve kahkaha bombardımanıyla mükemmel bir animasyon ve büyük bir başyapıt.Diğer filmlerde inanılmaz güzeldi ama burun farkıyla(ispanyol versiyonu Bazz) hem serinin en iyisi hemde sinema tarihinin en iyi iki animasyonundan biri.