dr-
24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
İki usta oyuncunun mükemmel performansları..Romantizmi yaşamak isteyen iki yetişkin insan,anne kız ilişkisi,doktor baba oğul arasındaki anlaşmazlıklar,Rodanthe`in muhteşem manzarası,beklenilmeyen bir final.10/9
neden bu kdar kötü yorumlar gelmiş anlamadım.bence film gayet güzeldi. sıkıcı değildi. bildiğiniz romantik yani. romantik-dram filminden beklentiler nedir bilemem ama film bence cok guzeldi. izlenesi..
eğer filmin yarısında çıkmasalarmış filmden keyif alabilirlerdi. eğer dram türü romantik bir film seyretmek istiyorsanız öneririm. bence güzel bir film. richard gere yine mükemmeldi:))
Filmi 2 gün önce izledim muhteşemdi bence.Yüz mimikleri,duyguları ancak bu kadar yansıtabilirdi diye düşünüyorum.Filmin sonunda gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız.Yoğun bir duygusallık var.Sinemadan çıkarken salonun yarısı burnunu çekiyordu,tıpkı benim gibi:)İyi seyirler...