Penélope Cruzun oyunculuğu dışında bir şey yok filmde.Zaten yaşananlar,muhabbetler bizim kültürümüze çok ters,bu kadar da rahatlık olmaz dıyorsunuz izlerken.
Filmde çok güzel hatunlar vardı ama jön yoktu. Javier Bardem filme hiç yakışmamış. Javier Bardem Testerede oynasın, bu filmide mahvetmiş.Javier Bardem yerine oynayabilecek o kadar çok kişi varken neden Javier Bardem onu anlamadım. Mesela Jud Law, Tom Cruse, End Garcia, Brad Pitt, Travolta vs vs ama neden Javier Bardem onu hiç anlamadım.Film sürekliyici ama inandırıcı değil. Herif film boyunca hep aynı ayakkabı ve aynı pantalonlaydı. 10-7
Bu nasıl bir filmdi merak ettiğim filmlerden biriydi tamamen vakit kaybı 10 dk kada bir ne zaman biticek die saate baktığım bir filmdi ayırdığım vaktime acıdım.Anormal derecede saçmaydı.
İçinde büyük anlamlar barındıran bir film değil. Ama bu izlenmeyecek kadar kötü olduğu anlamına gelmez.Sinema filminden her zaman bir anlam bekleyenler beğenmeyebilirler.Bir zaman zarfını anlatan,10 üzerinden 3 puan verdiğim,eğlenceli bir film olduğunu düşünüyorum.
barselonanın muhteşem reklamı...turizm ve kültür bakanımız uyuyor sanırım ...İstanbul için böyle bir film neden yapılmaz...dünya batının filmlerde tanıttığı istanbulu tanıyor:pis.karışık,çirkin insanlarla dolu yani iğrenç bir ortadoğu şehri olarak...yazık..
woody allen, yazdığından ve oyuncuları gördüğümde güzel bir konusu ve kaliteli bir filmin çıkacağını sanıyordum ama çok yanılmışım. hani bazen yazarlar ve çekmek için çekerler ya işte onun için yapılmış bir film. sinemaya bir yenilik kattığı olmadığı gibi, işlediği konuda bana fazlasıyla ters olan bir durum. kimsenin gitmesini istemem diğer filmlere gidin ama buna gitmeyin derim.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.