beck31
1.383 değerlendirmeler
11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Harika mekanlar, süper penelope, güzel scarlett, mükemmel rebecca ve çok güzel müzikleriyle iyi bir film olmuş gerçekten.Birçok Woody Allen filmin seyretmişliğim var ve son zamanlarda farklı tarzlarda saplantılı ama bence yinede başarılı konular denemiş olsada Vicky Cristina Barcelona biraz olsun Allen tarzının içine girmeyi başarıyor bence.Dokunaklı ve zekice hazırlanmış bir senaryo, başarılı oyuncular ve görüntüler.Her sene film çıkarmaya devam et sen Woody!
Penélope Cruz bu kadına tekrar aşık oldum filmi sadece onun için izleyin tek başına alıp götürüyor tavsiye ederim eğlenceli garip farklı bir film nasıl bittiğini anlamıyacaksınız
Allen filmografisinin en iyilerinden, harika oyuncu kadrosu aşık olunacak performanslar çıkarmışlar, diyolaglar, anlatım ve tabiki büyüleyici Barcelonayla kolay kolay unutulmayacak modern bir aşk filmi. Ağlak ve gerçek üstü aşk hikayelerini sevenlere fazla gerçekçi gelebilir, zaten filmi değerli yapanda buram buram hissedilen gerçek karakterler. 10/8,5
Woody Allen son zamanlarda gördüğüm en iyi filmlerinden biri. Barselonanın görsel güzellikleri, güzel bayanlar ve karizmatik ve yakışıklı Javier Bardem ve bu bağlamda hınzır bir erotik ve romantik komedi. Javier Bardem ve Penolope Cruz ikilisinin oynadığı sahnelerde gülmekten mideme kramplar girdi. Daha bir seyirci filmden ne isteyebilir. Çok başarılı kurgu ve senaryo adeta bir roman okuyormuşsunuz gibi diyalog aralarında bir anlatıcı sesi. Haftanın en iyi filmi.
Büyük bir sabırsızlıkla bekliyordum filmi. Hem Woddy Alan olduğu için hemde Barcelonada çekildiği için. Çok başarılı,çok güzel bir film olmuş. Oyunculuklarda çok kaliteliydi. Benim favori filmim oldu..
Woody Allen çarpıcılığı seviyor.Bu film de aynen o türden.Barcelona ve müzikler çok çok hoş.Oyuncular böyle zor bir konuyu gayet iyi işlemişler bana göre.Çünkü bu akıcılığı sağlamak böyle farklı düşüncelere sebep olunan bir konuda kolay değil. 10/8
izlemekden sıkılmaycağınız hoş bir film-müzikleri-manzaralar-oyunculuklar harika-özellikle penelope cruz cıkdıktan sonra anlıyorsunuz ne kadar başarılı oldugunu..woody allen a yakışır bir film ..cok buyuk beklentiniz olmasın fakat bir kere olsun bu filmi izleyin..soundtrack i harıka bu arada..10/7
bi kere herşey bir yana film ispanya yı cok guzel tanıtmıs ben acıkcası ispanya nın bu kadar guzel olduğunu tahmın etmezdım super reklamını yapmıslar:) bu arada penelope cruz un hakkını yemısım pek beğendığım bır oyuncu değildi ama fılmın son yarısında girmesıne rağmen bence oyunculukta herkesı sollamıs filmin cok ılgınc bır konusu yok ama cok doğal bır fılm
GeneL yorumLara KatıLıyoRum. FiLm Aksiyon HastaSı değiLSeniz HoşunuZa GidecektiR. Filmin oRtamı KonuSu OyuncuLukLar ve müzikLer İlgi çekici ve BaşarıLı. OyuncuLar RoLLere Son dereCe uyGun bu diKKatimi Çekti. başarıLı biR yapım. Ama yoRumLarda SöyLendiği Gibi HerkeSe uyGun biR FiLm değiL. iLk 20 daKikaSı HoşunuZa GitmezSe Kapatın çünKü FiLm başLadıÐı Gibi GidiyoR. Sonunun peK güzeL oLmadıÐından bahSediLmiŞ Ama başroLü 3 tane ünLü AktriStin payLaştıÐı biR aŞk hikayeSi daha başKa biR ŞekiLde bitiriLemezdi benCe.
Öncelikle filmin adı orjinali gibi yani 'Vicky, Cristina ve Barselona' olmalıydı lanaatimce.Scarlet, Penelope ve Javier in Allen komutasında olduğu güzel bir film.Beğendim.
İlginç, orjinal, keyifli.. Gerçekçilikten biraz uzak bir senaryo fakat insanı heyecanlandıran bir film. Çok kaliteli bir film olduğu söylenemez ama keyifle izledim diyebilirim. Güzel dakikalar geçirmek isterseniz tavsiye ederim. Bu arada film sahneleriyle olmasada içeriğiyle biraz edepsi ne kadar güzel olursa olsun edepsiz film izlemek istemeyenleri uyarmak istedim:):)
Bence güzel bir film.Sonlara doğru bir sahnede Vicky sevgilisiyle buluşmaya giderken süslenmesi ve canlılık kazanması bile evli veya sevgili insanlara çok mesaj veriyor..bir beraberlikte aşk yaşayacaksa,kendinize bakın ve eşinizi cezbedin....bravo Woody Allen.....