Nurullah Akoraler
24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Son zamanlar da izlediğim güzel filmlerden biriydi.film boyunca hiç sıkılmadan, merak için de izliyorsunuz.aksiyon sahneleri güzel olmuş, abartı yok.senaryo çok güzel.kızını seven bi babanın savaşı...izleme değer bi film...
Senaryo baslar baslamaz aslinda daha sonradan neler olacagini kestirmek cok zor deildi ama filmi izlerken kizini kaciranlarla ekibi ile birlikte mucadele edecegini sanarken baktik ki malkacoglu tarzi ile basrol karakteri costu da costu ... Artik seyirciyi sasirtamayan ve yenilikler getiremeyen klise tarzinda ki filmler belli bir seyir hacmine sahip olsada beklenen ilgiyi maalesef seyirciler de olusturamiyor. Enteresan hikayeler, tahmin edilemeyen film sonlari artik gittikce onem kazaniyo film lerde. Acikcasi film icin en fazla verebilecegim 5 puan.
bu akşam ne film izlesem diye sakın düşünmeyin ve bu filmi seçin.pişman olmayacağınızı temin edebilirim.filmin kahramanının performansı süperdi.daha çok filmde görmek isteriz.bu arada filmde adamın eski mesleğini bir türlü çözemedim.
Liam Neeson aksiyon sahnelerinde sanki 56 lık değilde 26 lık bir genç gibi dövüşüyor..Bu yaşta böylesine bir rol ve üst düzey performans.Kedi ve 100 tane fare.Kaybedilen ahlak ve ardından gelen derin darbe..Mükemmel10 üzerinden 8
Bir babanın kızı için neler yapabileceği çok iyi anlatılmış.. Baba eski bir cia ajanı.. Ama ne ajan seyretttiğinizde bir ajan gerçekten de böyle olur diyeceksiniz.. Liam Neeson tek kelimeyle mükemmel.. Adrenalin filmde çok yüksek ! Son zamanların iyi filmlerinden.. Mutlaka izlemelisiniz .. Filme vasat , kötü, diyenleri sakın dinlemeyin Size garanti veriyorum.. kısacası notu : 10/9