96 Saat
4,3

matlaklak
matlaklak

5 Eylül 2009 tarihinde eklendi
aman aman iyi bir film diil.. ama izlenir
pink-panther06
pink-panther06

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
puanına aLdanmayın çokda iyi bi fiLm değiL!
keymanx
keymanx

22 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Aksiyon sahneleri güzeldi ama araba geminin üzerine uçacak sanmıştım ama olmadı yine de iyi film.
sugosu3454
sugosu3454

22 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle izlerken sıkılmayacağınızı garanti edebilirim hikayede kopuk bir nokta yok ve çok sürükleyici bir buçuk saat nasıl geçti inanın anlamadı liam neesonun performansıda gerçekten çok etkileyici o yaşına rağmen aksiyon sahnelerinde çok iyiydi avrupa turuna çıkmayı düşünenler bu filmi izlesinler önce:D
umuteks
umuteks

12 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
üzerinizde etki bırakan bir film değil ama keyifle hiç bir an bile sıkılmadan izleyebilirsiniz izlerken hep şimdi nolucak diye merak içindeydim çok güzel bir yapım 10/8.5
muhtekulade
muhtekulade

5 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Bir şey ekleyeyim. :) Bu amca yaşını başını almış, bunun vereceği aksiyondan ne olacak diyenler izledikten sonra 'vay anam vay' diyecekler :)
ahmetemmi23
ahmetemmi23

31 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
1 haftadır aksiyon filmi izliyorum hepside ünlü oyuncu ve görsel efektle işi götürmüş sıkıcı filmler. bu film apayrı bir şey, leon filminden sonra bu filmi tek geçerim.her dakikasını heyecanla izledim.hakkında yorum yazdığımda tek film bu
lovejunkie
lovejunkie

30 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
hızlı,güzel,aksiyon dolu ve bol gerilimli bi filimdi ve çok beyendim.son zamanlarda izldiğim aksiyon filimlerinin en iyisi diyebilirim.konuda gayet güzeldi.
ozanucar01
ozanucar01

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
şu ana kadar düzinelerce aksiyon filmi izledim ama bu film içlerinde en iyisiydi.kesinlikle tavsiye ediyorum.10/10
ayse-halici-92
ayse-halici-92

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
müthiş bir film herkesin izlemesini tavsiye ederim.senaryo çok iyi, filmin görüntü kalitesi gayet güzel ve oyuncular çok başarılı.filme 10 üzerinden 10 veriyorum doğrusu.izlediğim en iyi aksiyon filmi diyebilirim... ;)
Meet-in
Meet-in

13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Çok abartılacak bir film değil bence.Halihazırda klasik aksiyon filmleriyle aynı düzeyde.6/10
xxl3346
xxl3346

12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
sinemada izlemediğim için pişmanlık duyduğum ender filmlerden birisi... 10/9
PraEt0r1aN
PraEt0r1aN

9 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Film çok eski ama yeni çıktı sinemaya ama çok güzeldi sürekliyici bir konusu vardı 8.5/10
seymaerisen
seymaerisen

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
biraz abartı olsada, bence keyifle izleyeceğiniz bir film .. ben hiç sıkılmadım, tempo düşmüyor zaten. aksiyon gayet iyi.. pişman olmazsınız.
gordeslideniro
gordeslideniro

23 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Mantık kurallarını bir kenara bırakarsak eğlencelik güzel bir film.