Hesabım
    Zohan’a Bulaşma
     Zohan’a Bulaşma
    15 Ağustos 2008 Sinemada | 1s 53dk | Aksiyon, Komedi
    Yönetmen Dennis Dugan
    |
    Senarist Judd Apatow, Robert Smigel
    Oyuncular: Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui
    Orijinal adı You Don't Mess with the Zohan
    Üyeler
    2,7 595 Puanlama, 148 Eleştiri
    Beyazperde
    2,5
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    İsrail’de kontr-gerilla olarak ün yapmış Zohan, geceleri yatağının altında sakladığı 1987 Paul Mitchell saç modelleri kitabındaki resimlere bakarak uyuyana kadar ağlayan tuhaf bir Mossad ajanıdır. Asıl hayali teröristlerle uğraşmak değil, kuaför olmaktır. Ezeli düşmanı Filistinli Fantom’la yüzyüze geldiklerindeyse, onu tepelemek yerine ölü takliti yaparak bir kaçış yolu bulur. Bundan sonraki yaşamını, hayallerinin şehri New York’ta devam ettirecektir. Yaptığı demode ve uygunsuz saç modelleriyle emekli ve yaşlıların arasında meşhur olmaya başlasa da Zohan, çatışmalı, gerilimli, savaşlı eski ortamlarından uzaklaştığı için mutludur. Ta ki Fantom’un onun hayatta olduğunu öğrenmesine kadar. Fakat Fantom bu sefer Amerika’daki düşmanlara karşı onunla işbirliği yapmaya gelmiştir. Adam Sandler’in aylarca bu rol için hazırlandığı filmde, konuk oyuncu olarak Mariah Carey ve daha önce de birlikte çalıştığı Kevin James ve Dave Matthews gibi isimler de yer almış ve ortaya bol eğlenceli, bol makaralı bir film ortaya çıkmış.

    Beyazperde Eleştirisi

    2,5
    Geçer
    Zohan’a Bulaşma

    Zohan?a Bulaşma

    Yazar: Misafir Koltuğu
    Yazıya Adam Sandler'ın iflah olmaz hayranlarına küçük bir uyarıda bulunarak başlamak istiyorum: "Büyük bir hüsrana uğramamak için, bu filmle ilgili tüm beklentilerinizi minimum seviyede tutun!" Dennis Dugan ve Adam Sandler'ın dördüncü birlikteliği olan Zohan'a Bulaşma filminin konusu kabaca, Zohan Dvir adlı Mossad ajanının tüm hayatını geride bırakıp saç kesme tutkusu uğruna New York'a gelmesi üzerine. Konusunu kabaca özetlediğim bu filmin, kendisi içinde kullanılabilecek en uygun kelime maalesef kaba kelimesi. Konusu, karakterleri, esprileri, hatta içerdiği aşk hikayesi bile bu kelimeyi layığıyla hak ediyor.Aslında kaba sözcüğünü biraz genişletmek lazım. Sandler'ı yakînen tanıyanlar pek tabii bilirler ki, Sandler filmleri slapstick tarzı komediden yararlanır. Kelime anlamı olarak kaba komedinin karşılığı olan bu tarz komedi türü, fiziksel espri üzerine kurulu bir güldürü çeşididir ki Sa

    Fragmanlar

    Zohan’a Bulaşma Orijinal Fragman 2:13
    Zohan’a Bulaşma Orijinal Fragman
    15.711 gösterim
    Öneriler

    Oyuncular

    Adam Sandler
    Rolü : Zohan
    John Turturro
    Rolü : The Phantom
    Emmanuelle Chriqui
    Rolü : Dalia
    Nick Swardson
    Rolü : Michael

    İzleyici eleştirisi: sevdiler

    En iyi ve en faydalı yorumlar
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

    Takipçi 1.698 değerlendirmeler Takip Et!

    3,5
    27 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    kesinlikle eğlenceli ve farklı sahneleri vardı.hatta bu film sadece o israil aksanı için bile izlenebilir,çok komik kısımları olan fakat izledikten sonra aklınızda pek yer etmeyecek tam anlamıyla "eğlencelik" bir film.adam sandler ve yan karakterler oldukça başarılı,komedi filmlerini sevenler tercih edebilir.
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

    Takipçi 2.129 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    1 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Eğlenceli ve matraktı, tayfasındaki favori oyuncular Rob Schneider ile yine birlikte oynamışlar. Yine aynı tayfanın olmazsa olmaz kadrosundan Chris Rock ile Kevin James kısada olsa görünen isimlerdi. Diğer filmlerine göre çok fazla 'belden aşağı' espri ile dolu. Senaristlerden birinin Judd Apatov olması, bu tür esprileri normal karşılamamıza neden olabilir :)
    Chev
    Chev

    Takipçi 952 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Adam Sandler dan daha iyi bir yapım beklerdim ama oyunculu ve bu role hazırlanışıyla alkışları hakeden biri gerçekten..Ben filmi Adam Sandler ın da etkisiyle sonuna kadar keyifle izledim..Ama tabiki daha iyi bir yapım bekliyorduk..
    tarhansimsek
    tarhansimsek

    Takipçi 592 değerlendirmeler Takip Et!

    4,5
    1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Yorumlara bakarak izlememzlik etmeyin. Cidden son zamanlarda izleyip de kahkahalar atablceğiniz nadir fillerden. Adam Sandlerin romantik olmayan ama komedi olan ve en iyi komedi filmi diyebileceğiniz bir film. Olay örgüsünde geçen tipleme ve siyasal komediler o kadar çok güzel olmuş ki... Puanıın bu denli düşük olma sebebi A.Sandlerin romanetik komedi tarzı filmlerdeki başarısının aranmasıdır. Helalinden 9 puan kim ne derse desin.

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke ABD
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2008
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe 90 000 000 USD
    Dil İngilizce
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2008, En iyi film: Aksiyon, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2008.

    Yorumlar

    Back to Top