çok etkilemedi beni çok da karışık anlaşılmaz değil zaten oturup izlendikten sonra ya şurası nasıl oldu şarda nasıl bişey vardı diye insanın kafasında soru işareti bırakmıyo çerez kola ve banka işi tabi boş 2 saatinizde varsa :)
'Suçluların korunmaları adına bu filmdeki gerçek isimler değiştirilmiştir.' ironik cümlesi ile biten, Inside Man kadar olmasa da izlemesi keyifli bir film.
yaşanmış bir skandaldan uyarlanmış başarılı bir yapım.zaten jason stathamın karizması bile tek başına filme bir şeyler katıyor.diğer oyuncular da yerli yerine oturmuşlar,sürükleyici ve entrika dolu bir soygun filmi.izlenebilir.
yine jason statham yine süper aksiyon dolu macera ama bu sefer farklı duygularda var gerilim bazen tavan yapıyor geçrekten bu kadar ii beklemiordum filmi bazı sahnelerini abartı bulsamda keyifle izlenir heyecan dolu bir film her yönüyle herkese tavsiyemdir mutlaka izleyin..
Klasiğin ve de vasatın üzerine çıkamamış bir hırsızlık filmi. Tek izlenilir kılan yanı senaryonun gerçek bir hikayeden uyarnlanmış olması. Jason Stathom ise giderek yeni Steven Siegel olma yolunda. 6/10
evet güzel bir filmdi. ama sadece olayın gerçek bir yaşanmışlıktan olduğunu bilmek filmi biraz daha çekilir kılıyor. yoksa snatch, italyan işi gibi filmlerde jason statham zaten kendini bir yere oturttuğu için bu filmde farklı bir şekilde çıkmadı karşımıza. gerçi yakışmıyor da değil. ama güzel ve izlemeye değer olmuş bence.