El-Cid
11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Olayın bir gerçekliğe dayanması izleyiciyi daha da bir şaşkınlığa itiyor. Banka soyma planının ne de güzel düşünüldüğünü ve ince ince işlendiğini hayranlıkla karışık takdirle izleniyor. En az 2 defa izlediğim sayılı filmlerdendir, bu nedenle benim için önemlidir.
Filim bence izlenim açısından çok heycan verici ,böyle bir olayın gerçekte yaşanmış olmasıda şaşırtıcı,arkadaşlarınızla eğlenceli bir zaman geçirmenizi sağlayabilir,sonunu iyi bağlamışlar :),izleyin mutlaka.
İşte Fİlm Bu Gerçekten Sağlam Bir Film Benm Hoşuma Gitti İzlemeynler Varsa Hemen İzlesin Jason Statham iyi oynamış ve Senaryonun Gerçek Bir Hikayeye Dayanmasıda Filmi Daha Çekici Kılmış 8/10...
yine arkadaşlar film çıkmadan puan verip filmi katletmeyi başarmışlar "sadece beyazperde yetkilileride değil biraz beyazperde üyelerinin de bişeler yapması lazım" beyazperde nin bu eksikliği bi şekilde gidermesi lazım ne bilim 1 hafta sonramı yapsa puanlamyı en sevmediğim özelliği her yorumumdada dile getiriyorum... "erken puanlamayı kapatın" niye açık bi yetkili bi açıklama yapsa ne zamandır beyazperdeye üyeyiz çok seviyorumda ve kendimde beyazperde hayranıyım ilgilenenlere teşekkür ediyorum...
hikaye gercek olması filmin gercek hikayeyi anlattığı anlamına gelmiyor böylesi bir skandalı ortaya cıkarmamak için her hükümet derin devletini çalıştırır sen okadar parayla kraliyet ailesinin büyük skandalına sahitlik edeceksin sonrada pasaportu devlet sana değiştirip verip yollayacak :)) buna kimse inanmaz o banka soygunundan kimsenin sag kalmadığını anlatsalar cok daha müthiş olurdu tabi ingiliz hukumeti buna izin vermeyeceğinden film ocean serisi gibi eglenceli bir banka soygunu arasında hukumetin iç pisliklerini elinden geldiğince ortaya dökmüş 10/8
Dönen dolapları,entrikayı öyle güzel anlatmışlar ki filmin sonuna kadar şaşkınlıkla izleniyor olanlar.Olay örgüsü muhteşem.Söylenildiği gibi 'En masumlar hırsızlar.'