Banka İşi
4,2

santiago17
santiago17

22 Mart 2008 tarihinde eklendi
işte jason statham farkı.Ben çok beğendim filmi.Ayrıca gerçek bir olayı anlatması daha çok ilgimi çekti.Kesinlikle izleyin 10/10
cetosman
cetosman

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bank job, snatch, two smoking barrels.. ingiliz suç filmleri müthiş. hele ingiliz aksanı birazda ingilizce bilenler için çok keyif verici..
9/10
uygarkaracav
uygarkaracav

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Film güzeldi ve gerçek hayatta ingilterede neler olmuş tüm çıplaklığıyla gösteriyodu.. insan ister istemez "bak sen şu kraliyet ailesine" diyor.
Herneyse, film çok gerçekçi (ne de olsa gerçek hikayeden alınmış) yani battal gazi tarzında vurdulu kırdılı film sevenlerin pek hoşuna gidecek bi film değil.
Tavsiye ederim... 10/8
sevketkop
sevketkop

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi ilk başta hiç beğenmedim ama sonralara doğru sürükleyici bir etki yapıyor.Filmi bitirişleride çok güzeldi.10/9
cem-mollaoglu
cem-mollaoglu

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ben cok begendim.. zaten yaşanmış hikayelerin sinemaya uyarlanması hep güzel oluyor...
allstar7
allstar7

12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
filmin konusundan baya etkilendim acıkcası baya bi sasırdım ..güzeldi beendim
kurca88
kurca88

28 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
film harika bazen kafanız karışabilir ama sürekleycii merak etmeyin...soygunlar her zaman hoşuma gitmiştir bu da onlardan biri
ultras-barça
ultras-barça

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Fena değildi ama kurgu ve olayların akışı biraz kopuk gibi geliyor mesela Jason Stathamın aksiyon sahneleri biraz fazla olsaydı biraz daha vurdulu kırdılı bir film yapsalardı daha güzel olabilirdi.
esin2001
esin2001

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
Jason Statham. işte sırf bu yüzden bile izlenir bu film. Yaşanmış hikaye filmleri genelde güzel oluyor.
legendbob66
legendbob66

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
filmde en çok güldüğüm yer soyulan banka fifty centin g-unit deki bi adamının adı lloyd banks lakabını ordan bulmuş film çok iyiydi jasonda iyiydi
gs-cakar
gs-cakar

30 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
olaylar çok zevkli ilerliyor izlemenizi tavsiye ederim
skouss54
skouss54

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
puanının daha fazlası olması lazım...
cansubabacan11
cansubabacan11

25 Mart 2008 tarihinde eklendi
Cok guzel cok surukleyıcı bır fılm. Zaten Jason statham ın oynadıgı aksyon filmleri guzel oluyor.Su sıralar ızlenebılıcek en guzel aksyon fılmı dıyebılırım.
tughantonguc
tughantonguc

14 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bastan sona surukleyici bir senaryo ve harika oyunculuklar herkese tavsiye ederim 9/10 bir film...
sinema
1 ziyaretçi
22 Şubat 2010 tarihinde eklendi
filmin başında karakterleri ve olayları başlatırken biraz karmaşık gibi aslında. Sonlara doğru bulmaca gibi çözülüyor belki ama bağlantı kurması biraz sorun oluyor. DVD deki kesilmiş sahneleri görünce (8 dk lık) keşke filme ekleselermiş diye düşünmedim değil. Gerçek olaylara dayanması da ayrı bir kriter. Bir yanından Guy Ritchie filmlerine benziyor ama azzz. G.R. çekse belki daha farklı bir yapım olabilirmiş... İzlenir, iyi bir seyirlik kanımca...