Mükemmel ötesi bir film; oyuncuların performansı ile olsun, konusu ile olsun, akıcılığıyla olsun her şeyi ile kusursuz bir film...Jason Statham yine süper 10/10 her şeyiyle hak ediyor...
bence genel anlamda güzel ve gerçekçi bir film, ayrıca sinemadan çıktıktan sonra azda olsa düşündüren bir film.. gerçekten alıntı olmasıda daha ilgiyle izlememi sağladı açıkçası. tavsiye ederim.. iyi seyirler
kesinlikle izlenmesi gereken kaliteli bir yapım. zaten başroldeki oyuncunun henüz kalitesiz bir filmine rastlamadım hakkını vermek lazım. 10 üzerinden en az 8 alacak kapasitede bir film. dandik özensiz filmlere yüksek puanlar veripte böyle emek harcanmış ve başarılı bir sonuç alınmış filme düşük puanlar vererek bu filmin puanına bakıp izleyecekleri yanıltmayın. filmden anlayan herkesin harika diyecekleri sıkılmadan izleyecekleri zaman zaman şaşırtıcı bir yapım.
jason mı?tamamdır o zaman:)bence şimdiki zamanda aksiyonun kralı bu adam....her işi ayrı aksiyon ayrı macera.ve tabi gerçek bir hikayeden esinlenmesi ve sadece bu film için araştırılmış ve bulunmuş gerçek kanıtlar ve kişilerin anlatımıyla şekillenmiş olan bir film.emeğe saygımı izleyin o zaman :)
Güzel bir filmdi.Konusu çok orijinal değil belki ama çok güzel işlenmiş.Yaşanmış bir öykü olması da izleyiciyi daha bi sürüklüyor.Filmin sonu da gayet güzeldi.Jason Statham da ayrı bi hava katmış filme.Eğer güzel ve hayacanlı bir filme gitmek istiyorsanız hiç kaçırmayın.
ıtalyan işi diye bır vardı sınemaseverler ıyı bılır. konu olarak ortusuyor. sonucta ıyı bır kurgu,aksıyon sahnelerı etkıleyıcı,bosa zaman ve para harcanmayacak bır fılm...
bana göre bu kadar puanı hakketmesede izlenir. fakat filmde başroldeki adamımızın taşıycı, tetikci, suikastçi gibi filimlerindeki kadar aksiyon yok onu söylemeliyim. her şeye rağmen izlenebilir iyi seyirler