Kesinlikle harika film. Filme giderken Ocean's gibi acaba nasıl bir banka soyma operasyonu gerçekleştirecekler diye düsünüyordum ama halbuki filmin esas ve güzel noktası banka soyma kısmı degil, soygundan sonra gerceklesen olaylarmıs. O yuzden bana orjinal geldi. Kesinlikle izlenmeli.
Gerçektende izlenmesi gereken bir film. sıkıcı olan yanı yoktu. başından sonuna kadar sürükleyici bir film. gerçek yaşamdan alınması izlenilirliğini arttırıyor.
ben filmi bugün izledim, Jason Statham gerçekten çok güzel bir oyunculuk çıkarmış. Eyer Suikastçi ve taşıyıcı filmlerini sevdiyseniz bunuda seveceksiniz. Filmin hiç bir dakikası bayık geçmiyor sıradan bir sonla bitmesini beklerken giderek tuaflaşan ve beklenmedik bir sona doğru gidiyor.
Şahsen filmi beğendim, CKM de arkadaşla beraber izledik, müthiş ve abartı bir film değil, sanatsal bir içeriği hiç yok ancak, film sonunda güzel bir tad almak istiyorsanız mutlaka gidin, Konunun basit ve çok kullanılan bir tema olmasına rağmen, kurgudaki kurnazlıklar ve oyuncuların fazla popüler olmaması izlerken zevk veriyor.