Banka İşi
4,2

kingkillme
kingkillme

18 Mart 2008 tarihinde eklendi
yaşanmış bir öykü genelde beyazperde güzel aktarılıyor bide jason statham bu filmde oynaması filme ayrı bi hava veriyor bu film izlemeye değer.
esin2001
esin2001

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
Jason Statham. işte sırf bu yüzden bile izlenir bu film. Yaşanmış hikaye filmleri genelde güzel oluyor.
birdalgenetik
birdalgenetik

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
gayet hosca vakit gecirten ilginc bi soygun hikayesi valla benim bayagi hosuma gitti izlemenizi tavsiye ederim, 2 hafta gec gelio ama tr ye.
aridotakufirinkato
aridotakufirinkato

5 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmin gerçek bi h,kayeden yola çıkarak yapılması ilginç...geröektende böle bi soygun olmuş:D
koray-kanat
koray-kanat

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
fılımı sabırsızlıkla beklıyorum jason stathamın oldugu fılm kacmaz dıyorum kacıran cok sey kaybeder
colinfarrell61
colinfarrell61

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
konusu çok hoşuma gitti umarım aksiyona boğup asıl konudan vazgeçmezler...çok fazla komplo teorili bi film olacak gibi...
cenkser
cenkser

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
Jason stetham hayranıyım bu filmide kaçırmam güzel bi filme benziyo bu rolün adamı olan jason bu filmde de başarılı olacaktır..
mr-expert
mr-expert

29 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Jason Statham'ın oynadığı filmlerden daha henüz tam anlamıyla kötü olan bir filme rastlamadım.Müthiş bir oyuncu olduğunu söyleyemem tabi lakin rolünün hakkını vermek için elinden geleni yaptığı kesin..umarım bu film ilerde onun tam anlamıyla hatırlanmasını sağlayacaktır.
durak58
durak58

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
banka işi güzel bir film olacağa benziyor.denzel kadar iyi oyuncu olan jason bu defa kendini taşıyıcıdan daha fazla ses getirmesini bekliyorum