Marley ve Ben
3,6

Sdk-JK
Sdk-JK

15 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Hayvanseverlik bağından girip bunu bir hayat-aşk öyküsü ile birleştiren hayatın gerçeklerini anlatan sıcak bir aile yapımı 10/8..
zgrklc
zgrklc

11 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
finali farkli olabilirdi en azindan dvd izleyicileri icin alternatif son olabilirdi bastan sona gulup sonradan gerılmek ıı olmadı
mehmet-bjk
mehmet-bjk

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir film özellikle sonu çok etkileyici mutlaka izleyin derim!!!
nskmourinho
nskmourinho

20 Ocak 2010 tarihinde eklendi
İyi bir film.Hem aile konularına,hem aile sevgisine değinen hoş bir eser olmuş 6/10
Hülya Kizil B
Hülya Kizil B

4 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Hele de bir de evinizde köpek varsa ya da evcil bir hayvan film daha da anlamlı oluyor. Sonunda fena ağladım ; ama genelinde oldukça güldüren bir film aynı zamanda da.
Ahmet Büke
Ahmet Büke

17 Kasım 2021 tarihinde eklendi
yani bir köpek ve büyüyen ailenin hikayesi.. Konu çok basit.. Oyuncular harika.. Sürükleyicilik de sıradan.. Çok fazla şey beklemeyin… konu yok filmde
selmayurdasavas
selmayurdasavas

10 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Mutlaka izlemelisiniz diye tavsiye edemem ama eğlenceli bir filmdi, sadece bikaç yerınde sıkıldım ama cok fazla guldum:) eğer vaktınız varsa, ii vakit gecırmek ve kafanızı boşaltmak ıstıyorsanız izleyın bence. Bu arada Jennifer Aniston hiç bir filminde olmadığı kadar güzel geldi gozume ayrıca oyunculuğu da çok ii di...
burak-mat2004
burak-mat2004

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmin kotu oldugunu izlemeden nasil anliyorsunuz bir turlu cozemiyorum. Ben yaklasik bir ay once falan izledim mukemmeldi.Zamanin nasil gectigini anlayamadim. Hem cok komikti hemde cok duyguluydu. ekstradan bide insalara hayvan sevgisini gosteriyor.Herkeze sinemada izlemeyi oneririm. pisman olmayacaksiniz.
fatih-2007
fatih-2007

6 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Bence çok güzel bir filmdi. Owen ve Jenniferın oyunculukları her zamanki gibi harikaydı. Güzel vakit geçireceğinizden emin olun.
koala70
koala70

1 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Marley ve Ben hakkındak yorumların bir kaçtanesini okudum.Doğrusu çok şaşırdım.Yani,bir köpek bir filmin puanını ancak bu kadar etkiler.Yapmayın arkadaşlar,burda biz bir filmden soz edyoruz.Köpekten değil.Filmi bir bütün olarak düşünüp öyle yorum yapalım.Filmin oyuncuları hakkında yada senaryo gidişati hakkında yorum yapan yok.Basit bir senaryo üzerine kurgulanmış olan Marley ve Ben,Vasatın üzerine çıkamayan bir film.Zaten oyuncuları hakkında da söylenecek pek birşey yok.Sadece komed filmlerinde oynamış olan,Jennifer Aniston ve Owen Wilson,yine benzeri bir filmde görüyoruz.Hep aynı şeyler hep komedi.Bence biraz farlı filmlerde oynasalar fena olmayacak.Çünkü bu filmler baymaya başladı.6.1/10
uluzeus23
uluzeus23

8 Nisan 2009 tarihinde eklendi
film zaman zaman sıktı beni,romantizm ya da komedi beklemeyin sakın.köpek de çok iticiydi.kısacası basit bi köpek filmi olmuş,oyunculara yazık edilmiş bence.daha eğlendirici bi senaryo beklemiştim.
serdarozcan81
serdarozcan81

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
benim gibi herkes marly i izleyince hep hayal edip fakat bir türlü köpek sahibi olamayanlar kesin imrenmiştir böyle güzel hayvanı olmadığı için .. fakat sonu kesin üzmüştür
güzel film ,7 hakettiği puan bence
fuldunk
fuldunk

1 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bence cok bayik.. Insanin kopegi bogazlayasi geliyor, ayrica kadininda dogum kontrol tekniklerinden haberi yok herhaldee...
kayitkayit79
kayitkayit79

2 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Öncelikler köpek severlerin mutlaka izlemesi gereken bir film. Oyuncular, konu çok sıcak ve gerçekçi olmuş. Filmi izlerken ne haşarı köpek diyorsunuz ama o köpek sizi filmin sonunda salya sümük ağlatabiliyor. Hele filmin sonunda filmden kesitler verince köpeği daha çok seviyorsunuz. Owen Wilson ve Jennifer Anistonda gerçekten şahane oynamışlar. Herkes İzlemeli. Beni ağlatan ikinci film diğeride Eight Below (Kutup Macerası)
murtyyyyy
murtyyyyy

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
senaryosundan belli tam bir saçmalık.3 yaşındaki çocuğuna yaramazlık yapmaması için izletebileceğin bi film...