duygudbga
26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
süper bi film 2 kere izledim daha da çok izlerim gibi geliyo. ilk izlediğimde ağladım.dün 2. izleyişimdi kendimi zor tuttum walla:)herkese tawsiye ederim. aldığı düşük puanı haketmeyen bi film 10/10.
Mükemmel bir film.Tek kelimeyle şahane.Baştan sona keyifle izledim.O eğitim sahnesi harikaydı :)Başta Aniston ve Wilson sonra da 3 ufaklığın birleşimiyle sıcak; finali dramatik ama gerçekçi bitirilmiş. 10/10
filmde başlarda ortalarda çok gülüyosunuz.ama sonda gözyaşlarınızın akmasına engel olamıosunuz.sonunda hüngür hüngür ağlattı beni marley.ne diyebilirim ki mükemmel bir filmdi.açıkçası başta önyargılı almıştım filmi.sadece bir komedi bekliyodum.ama komediden çok çok öte.seni çok sevdik marley.
günümü geçirebileceğim, güzel bir komedi filmi olarak düşünmüştüm başlarda herşey klasik bir aile hayatının izleri.. ardından filmin 2. yarısında daha da güzelleşmeye başladı final sahnesi harika olmuş :/ özellikle evcil hayvan besleyenler ya da beslemiş olanlara öneririm kendinizde birşeyler bulacaksınız :( 10/10
Çok sıcak, sevimli bir filmdi. Herkesin kendinden birşeyler bulabileceğine inanıyorum. Çok keyifli, gülümseten bir hikaye olmakla beraber filmin sonunda uzun zamandır olmadığım kadar duygulandım, yanımda oturan bayanın hıçkırıkları da cabası :)Herkese tavsiye ederim..