Ölüm Sessizliği
3,8

leon8225
leon8225

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar güzel bir film sürükleyici bir hikaye.ve hatta bir ara evin içinde halının üzerinde süründüm yani! şaka bir yana izlenebilir derim ben.de bir türlü vizyona girmediki.ben 2 ay önce izledim :))
angelusra-b
angelusra-b

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
güzel bir korku filmiydi...sonuda bence gercekten cookk sasırtıcıydı..
villa7
villa7

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
süpriz sonları severim dıyosanız işte sizin filminiz.genel olarak film akıcı ve gerçekten geriyor muhakkak izleyin.James Wan farkı...
canhanyal
canhanyal

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Cok basarılı bir korku filmi. Korku filmi izlemek istiyorsanız mutlaka tercih etmenizi öneririm. Pişman olmassınız, özgün bir senaryoya sahip.
cmorali
cmorali

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Hayatımda gördüğüm en güzel korku filmiydi.Final harikaydı.13 yaşındayım ama herkese tavsiye ediyorum.Alın demiycem mutlaka alın diyeceğim:)
zzade
zzade

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
filmi dün gece izledim ve diyeceğim tek şey gerçekten mükemmeldi.. buna kukla fobimde eklenince daha bi muhteşem oluyo bu filmi izlemesi yaa izlemeyen herkese öneriyorum süperr:))
freyjaizmir
freyjaizmir

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmeldi. Korku kapanı, Otel gibi filmlerden sonra kan içinde olmayan bir korku filmi izlemek iyi geldi.
dark-quarantine
dark-quarantine

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Klasik bir senaryo ve klasik korku öğeleri ama yinede film insanı korkutmayı başarıyor özellikle son yarım saati insanı feci geriyor. Herşeye rağmen güzel film.
deniz-cimentepe
deniz-cimentepe

28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bence iyi bir senaryo güzel bir film.ama daha iyi olabilirdi korku yok biraz kuklalar ürpertici final harika ama aktör o kadar dayandı son sahnede neden çığlık attı anlayamadım.kendini tutabilirdi.güzel ama durağan bir film 2 si daha iyi olur ve korkarız.tabi senarist testeredeki gibi bizi korkutmak değil şaşırmak istiyor ve başarıyor.izleyinnnnnnnn
Soner Ç.
Soner Ç.

27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel bir korku filmiydi. Filmin basından sonuna kadar sürükleyici ve ilginçti. 8/10
alphaville123
alphaville123

16 Ocak 2008 tarihinde eklendi
guzel film...ozellikle filmin finali cok etkileyici...
ilhan099
ilhan099

15 Ocak 2008 tarihinde eklendi
başarılı bir senaryo müthiş bir final sahnesi...
tayfuneryilmaz
tayfuneryilmaz

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
beklenmeyen ve şaşırtıcı sonu bile bu filmin normalin üstünde olduğunu gösteriyor.
yavuzmetin77
yavuzmetin77

6 Ocak 2008 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en iyi korku filmlerinden biri
ali-ekmekci
ali-ekmekci

3 Ocak 2008 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en korkunç filmlerden biriydi özellikle finali müthişti korku sevenler için ideal bir film