Ölüm Sessizliği
3,8

burcu
burcu

3 Ocak 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar tavsiye ederim. bu arada sonu oldukça şaşırtıcı.
lost24
lost24

31 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bir solukta izlediğim müthiş bir korku-gerilim fırtınası..james wan yine bu fırtınayı muhteşem bir finalle noktalıyor..korku filmi tutkunlarının kesinlikle kaçırmaması gereken bir yapıt..
cuneytbaskaya
cuneytbaskaya

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Oldukça ürkütücü sahnelerle dolu bir film izleyin derim.
basak-kiliclar
basak-kiliclar

20 Aralık 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bir film.hem korkmak hem beyin yormak istiyorsanız mutlaka izlemelisiniz.öyle saçma sapan sahnelerle ürkütmüyor.böyle filmler çok yok piyasada
morbinlik
morbinlik

5 Aralık 2007 tarihinde eklendi
saw grubunun elemanları gayet başarılı bir filme imaza atmışlar, abuk subuk korku filmlerinin yanında her nekadar basit bir konu gibi dursada sonderece sürükleyici ve etkileyici bir film olmuş... kendilerinin kuklara karşı özel bir merakı var sanırım:) sayelerinde gerilim dolu ve zeka ürünü filmler izlemekteyiz teşekkürler....
ocakli79
ocakli79

3 Aralık 2007 tarihinde eklendi
gerçekten güzel bir korku filmi. konu ve kurgu yönünden oldukça başarılı bir film. herkese tavsiye edebilirim. böylesine güzel bir film türkiyede neden gösterime girmedi anlayamadım. o kadar gereksiz kötü film gösterime giriyorki bunun girmemesi şaşırtıcı bence.
kadir-kusku
kadir-kusku

2 Aralık 2007 tarihinde eklendi
klasik bir konudan bukadar güzel ve etkileyici bir yapmak işte korku budur derim.. özelliklede hiç kimsenin beklemedigi bir sonla finali yapan bu eser kendi dalında gercekten cok iyi.. dvd bunca şeyin arasında bulursam tekrar izlicem :)
atakanozruh
atakanozruh

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Klişe korku filmlerinde yapılan ani ses efektleriyle korkutmak yerine izleyiciyi sessizlikle germeyi başaran bir yapım. Korku sinemasına getirdiği yeni öğeleri, şaşırtıcı sonu ve başarılı müzikleriyle izlenmeyi hak eden bir yapım olmuş. 7/10
orgima
orgima

24 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten çok korkunç bir film. Tek başına izlememekte fayda var. Son yıllarda yapılmış en güzel korku filmlerinden diyebilirim. Senaryosu da çok güzel ve testeredeki gibi muhteşem bir son hazırlanmış. Çığlık atmadan izlemeye çalışın ...
the-xerox
the-xerox

24 Kasım 2007 tarihinde eklendi
film çok çok güzel saw serilerindeki vahseti aramak cok buyuk hata olur.. kuklaların her zaman bi souk durusunu gozonunde bulundurursak konuunun gguzel işlemesyle film gayet seyiri güzel bir hal alıyor we sonu kimsenin aklına gelmicek şekilde bitmeside harika:) ne kukla yapmıs sonunda bea corba bilem içiyor..
korcane
korcane

13 Kasım 2007 tarihinde eklendi
cok da vasat degildi bence orta halli bir gerilim..seyretmesnizde olur ..ama seyredin :)
tatly-cady
tatly-cady

12 Kasım 2007 tarihinde eklendi
songünlerde izlediğim en süper korku gerilim cok begendim benım puanım 8:)
prince80
prince80

11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Gayet başarılı bir korku filmi olmuş. Sürprizlerle dolu olması Testere'yi andırıyor. 8/10
Ilknur K
Ilknur K

4 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Beklediğimden daha iyi çıktı diyebilirim. filmin başlangıcı ve akışı sizi sıkmıyor özellikle sonunda sizi bir süpriz bekliyor. bu bir korku filmi yani gerilim filmi değil. oyüzden doğa üstü şeylerin olması anormal gelmemeli. filmi izlerken kendinizi bu şekilde hazırlamalısınız. 107.5
duruc717
duruc717

30 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bir kere filmin yönetmeni ve senaristi saw-1 filminkileri ile aynı...Bazı arkadaslar saw serisi diyor fakat unutulmaması gerekn sey var testere1 ile 2-3-4 ün yönetmenleri farklı...

şimdi film e gelelim konu olarak orjinel bir konu aynı testere gibi eger ki seneryoya göre konusursak testere-1 gibi bunuda en üstlere koymamız lazım.yönetmenin aynı oldugu son sahnesinden bile belli oluyor her iki filmdede cıktıgınızda nasıl yani diyorsunuz kendinize yani sonu sok eden bir film...son olarak film benden 7 puan aldı...3 puanıda muzik ve görsel kaliteden kaybetti.izlenmesi gerekn bir film...