Ölüm Sessizliği
3,8

fingerling-2
fingerling-2

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Film in yapımcılarına güvenerek izlediğm bir film di.Muhteşem bir yapıt olmuş bence özelliklede sizde her izleyen gibi filmin sonunda şok olacaksınız favori filmlerinize bir yenisini eklemek istiyorsanız kaçırmayın derim
Sikimic
Sikimic

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
senaryo gerçekten müthişti ve uzun zamandan beri böyle etkileyici final görmemiştim.
masterlordv
masterlordv

26 Ekim 2007 tarihinde eklendi
çok güzel ben 13 yaşımda olmama rağmen izlemenizi tavsiye ederim
toolarmy-apc
toolarmy-apc

25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Benim gibi kukla fobinız varsa kesinlikle izlemeyin etkisinde kalabılırsınız.Film başlarda sıradan ve sıkıcı gibi gelse de filmin sonu şok edici:)
yusufkirkyasar
yusufkirkyasar

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
uzun süredir beklediğim değişik korku türüne iyi bir örnek bence sıradanlıktan uzak alternatif bir film gibi görünüyor ayrıca filmin mekanları çok gizemli ve süper görünüyorlar.Bence kaliteli bir korku filmi....Umarım fragmöandaki kadar güzeldir...
alivestero
alivestero

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
senaryosu fena olmayan bi film olmasına karşın bazı sahneler yetersizce çekildiği için çok üst düzey bifilm değildi ama izlenebilir özellikle sonzamanlarda çıkan aptal gerilim filmlerinin çoğundan iyidir
diyv
diyv

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Gayet başarılı buldum özellikle senaryo çok hoşuma gitti orjinal olmuş " mükemmel bebeği yapmak için" :D onun dışında sahnelerde güzeldi ugraşılmış gerilim olarak gerçekten isteneni veriyor. 10/9
sumuh23
sumuh23

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
tam bir korku filmi hayranı olarak bu filme tam puan veriyorum.şu ana kadar izleyipte uykumu kaçıran iki filmden biri(diğeri halkaydı)Bence izlenmesi gereken bi film.10 puan veriyorum.
pitoxil06
pitoxil06

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
gercekten super bir filmmm bence
Xearon
Xearon

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Dogrusu fena film sayilmaz özellikle vantrilok olayı gerçekten iyidi.Sonu özellikle klasik james wan tadında :D ama genede o sonda bile eksik olan birsey vardi.Seyredilmesi gereken filmlerden biri gerçekten fakat eklemeden geçmek istemiyorum filmden Saw 1 tadini ararsanız malesef bulamazsınız :)
ozgulturemis
ozgulturemis

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
izlerken korktum ve gerildim.amacına ulaşmış bence. uzun zamandır bu kadar korktuğum başka bir film olmamıştı. ama kesinlikle testere tarzı bir film değil.
cigdem-alptuzun
cigdem-alptuzun

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
film çok güzel. ama sakın camlar,perdeler açık izlemeyin :)) ayrıca 2 gün yüksek sesle konuşamadım 10/8
heinen17
heinen17

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
korku olarark degilde gerilim olarak güzel olmus o final sahnesş tahmin bile edemezsin.sürpriz oldugunu biliyosun tahminler yürütüyosun ama aklına bile gelmiyor :D
sertunc41
sertunc41