mekanları ve ses efektleri ile insanı ürküten bir film. filmin senaryosu ilk dakikadan itibaren sizi heyecanlandırıyor ve gerilimi yaşayabiliyorsunuz. özellikle çarpıcı finaliyle de bence 2007 yılının en başarılı korku filmlerinden birisi. 10/9
kesinlikle sonu harikaydı.şahsen ben James Wan ve Leigh Whannell yapımcılığını üstlendikleri için izledim.ortalarda sıkılmadım değil ama sonunun şaşırtıcı olacağını bilerek izledim.çok beklentiyle gitmek hata olur ama sonunda şaşırmak isteyenler için ideal...
bu filmin senaryosunu yazan James Wan testere filmindede olduğu gibi çok fazla gerilim yapıyor ama zaten korku filmlerinde de bu olmalı korku filmi dediğin budur:D
lütfen çizgi film sewenler boyle fılmler hakkında yorum yapmasınlar..bu fılmın neresıı kotuu yahuu..10 numara fılmm..fılmı ızledıkten sonra bır sure etkısınden kurtalımıosun..filmde boyle olmalı zaten ızledıkten sonra da dusundurmelıı way bee dedırtmelıı.fılmın sonundakı olayy tamamen kopartıyor ınsanıı zaten..10/10..
Bence konusu gayet hoş, senaryoyu iyi bağlamışlar. Öyle bir kuklanın saçma sapan kötülükleri diyerek filmi hiç etmeyin! Ben filmden oldukça ilk Ring tadı aldım. James Wan yine yaptı yapacağını, sonunda öyle bir sürpriz var ki.. Sakın çığlık atmayın :))