Ölüm Sessizliği
3,8

suzi-2
suzi-2

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
çok muhteşem bir film değil belki ama genede izlenmesi tavsiye edilir özellikle final muhteşem olmuş
dra-kula
dra-kula

16 Ekim 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle rezalet bir filmdi. 5 den yukarı almaz bence bir kukla bütün film boyunca onu izliyorsunuz. 'chuck' (katil oyuncak)filmine benziyor. illa izlerim derseniz siz bilirsiniz ama boşa zaman kaybı derim 10/3
rebellion1977
rebellion1977

12 Nisan 2008 tarihinde eklendi
sonu değişik ama sırf sonunu izlemek için böyle bir film izlemek hakkaten eziyet verici olabilir
evet yer yer sürükleyici çünkü acaba ne zaman gerçekten korkutmaya başlayacak diye beklerken bi de insanda varolan o hikaye nedir acaba merakı yüzünden sürükleniyorsunuz ve bir bakıyorsunuz film bitmiş ve siz tek bir sahnede dahi ürpermiyorsunuz...
sadece müzikleri güzeldi ve filmin puanını müziklerine bağlamak itiyorum bu puanı hiç haketmiyor çünkü...
chucky-play
chucky-play

14 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Bu film niye bu kadar çok puan almış anlamadım iyi bi konu heba edilmiş gereksiz yere verilen gerilim müzikleri çok sıkıcıydı ve ilk yarıda kayda değer hiçbir şey olmuyor üstelik sonunda şaşırtmak için çabalanmış ama iyice saçmalamıştı sırf parçalar yerine oturuyomu öğrenmek için tekrar izledim filmi ama çok havada kalıyo hollywood korku filmleri vasat bu da onlardan biri 10/3
angaralı
angaralı

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
burdaki güzel yorumlara kanıp filmi izledim hay izlemez olaydım ya filme nasıl güzel diyebiliyosunuz.Valla bitsinde artık kapatıyım die kaç defa içimden geçirdim yemin ederim chuky bu filme 5 basar.Sakın güzel yorumlara kanıpta filmi izleyip pişman olmayın benim gibi hayatımdan 2 saat boşa geçmiş sayıyorum;Tercihinizi başka fimlerde deneyin.Shutter,rec,30 gün gece,28 hafta sonra,korku kapanı,e-katil size tavsiye edebileceğim iyi filmlerden tabi korku filmi sevenlerin için bence bunları izleyin pişman olmuyacaksınız bu filme puanım ise 10/2 oda sonu idare ederdi onun için.
hbildi
hbildi

23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar ben filmi hiç beğenmedim.Gerçekten ne korku var ne başka bişey izlemenizi kesinlikle tavsiye etmem zaten yakında sawV çıkıyo onu izleyin:D 5/10
halitcaglar
halitcaglar

9 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bu kadar klişelerle dolu bir film görmedim. tam bir vakit kaybı. 2/10.
mustafaerol
mustafaerol

18 Kasım 2007 tarihinde eklendi
acıkcası bu filmi hayranı oldugum testerenin yapımcıları yaptıgı için izleidm ve cok buyuk beklentilerimm vardı ancak film bu beklentilerimi karsılayamadı yanii sonu olmasa 10 uzerinden 4 anca verilironuda muzik ve gorsel efektlerden alır. ancak filmin sonunuda gozonunde bulundurursak 10 uzerinden 6 veriyorummizleyecek arkadaslara uyarı::sakın buyuk beklentiler içinde izlemeyin benim gibi buyuk hayal kırıklıgı yasarsınızz bana kalırsa hiç izlemeyinn ama merak işteburda filmi cok meth edenler tamamen testerenin etkisinde kalmıslar
erdenizpasali
erdenizpasali

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
zamanınıza yazık. tahmin edilemeyen sonu var sadece.. konuyu.. oyunculukları geçtim akıcılık bile yok yaa saçma sapan bir film ve notu bu kadar yüksek aklım almıyor. gerçekçi bile değil.. korkutmuyor, germiyor, eğlendirmiyor. testere nin senaristinden böyle bir 'şey' çıkması gerçekten ilginç. 3/10
senel-elif
senel-elif

5 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Ben bu filmi pek begendigimi soyleyemeyecegim.Her ne kadar bizi ters köseye yatiran bir sonu olsa da konu ve islenisinden hoslanmadigim icin beni cok fazla etkileyemedi.Umarim devam filmi olmaz.
hayvanist
hayvanist

29 Mart 2008 tarihinde eklendi
yine aynı senaryo ve yine aynı güldürmece.bu filmi ben başka bir yerde izledim sanki diyeceğiniz türden bir film
disassociative87
disassociative87

10 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Çok ama çok zorlama bir finalle karşı karşıyayız,bu final izleyiciyle dalga geçmenin ötesinde birşey değil,üzücü.Yapımcılar testerenin mirasını yemeyi nezaman bırakıcaklar acaba'hiç birşey düşünmediniz bari iyi bir makyaj yapın oradan kurtarın o ağız neydi öyle'pff.Oysa konusu merak uyandıran bir filmdi keşke fragmanı için yapılan uğraş filmin geneline uygulansaydı!
may1919
may1919

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Film cok sacmaydi. Kesinlikle begenmedim. Inanilmaz kotuydu.
volkan-kankan
volkan-kankan

3 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu dünya da izledim en berbat film bunu yapanın annasını bibbbb ?????
maske
maske

14 Haziran 2011 tarihinde eklendi
filmi beğenenlere saygım var ama bence berbat.. bu devirde böyle basit film çekilir mi?? çocukluğumun korku filmi chucky yi hatırlattı.. gereksiz 10/3