Ölümcül Oyunlar

pyramidhead-2
pyramidhead-2

7 Haziran 2008 tarihinde eklendi
walla zirvede gerilim budur. psikopatlar siz misiniz yoksa oyuncularmı?? filmi ileyin ve düşünün. kesinlikle önyargılı olmayın ve kafa yorun. 10/8
emissivty
emissivty

26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Hanekenin amacı sizi filmin içine almak.Aynı olay karşısında;siz olsaydınız ne yapardınız? sorusunu soruyor seyirciye ve siz de fikir üretiyor,kafanızda bir senaryo yazıyorsunuz.Sinemayı seven biri için bundan daha güzel ne olabilirki.Yapılan tüm yorumları okudum ve Hanekenin amacına ulaştığını gördüm.Onun amacı zaten seyirciyi sabırsızlaştırmak,germek ve sinirlerini bozmak.Bir çok kişi sinema filmlerinin amacı;eğlendirmek,güldürmek,korkutmak ve keyif vermektir ama bu filmde bunların hiçbiri yok yazmış.Sabır,gerilim,sıkıntı da gereklidir.Zaten öyle değil mi?Kim hayatını sadece gülerek ve eğlenerek geçirebiliyor?Hayatımızda böyle bir denge yok mu?aynı gün içinde hem ağlayıp hem gülmüyor muyuz?Belki de Haneke spontane sinema sektörünün dengesini sağlamaya çalışıyordur.Bir de böyle düşünün;)
muratmekani
muratmekani

28 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
ölümcül oyunlar filminden zevk alabilmeniz için önce michael haneke nin düşünce yapısını ve değinmek istediği mesajları özümsemeniz gerekir.böyle önemli ve de güzel bir filmi barada ile karşılaştıranların aklına şaşıyorum.evet herkesin izlemek istemeyebileceği anlayamayacağı bir film var karşımızda ee beğenmeyenler bari biraz anlamaa çalışın diyorum.mıchael haneke ye saygılarımla...