Filmin adı neden iki babalık olarak çevirmişler anlamadım.Filmin konusuna ve orjinal ismine bakınca eski topraklar adı daha uygun olurdu diye düşünüyorum.Filme gelince,kadroya bakıp aldanmamak lazım.Çok büyük beklentiniz olmasın.Sıradan bir film.Vakit geçirmelik
Bu filme kahkahalarla gülenleri duyunca hakikaten şaşırıyorum.Sıradan bir konu çok kötü espiriler,hatta filmin başındaki japonlarla muhabbet bana aynen ivediği hatırlattı.Zaten dünya üzerinden aldığı puanda belli 20 ci dk yı zor ettim.Ya ben anlamıyorum,yada bunlara gülenler çocuk,çünkü çocuk filmi gibi.
Filmde Robin Williamsı örünce düşünmeden izledim.Fevkalade harikaydı diyemiyceğim ama komikti kesinlikle.Golf sahnesinde koptum zaten Williams yaşlandı ama hala performansından birşey kaybetmemiş.
çok eğlenceli bir filmdi.. şimdiye kadar robin williamsın oynadığı kötü bir filme rastlamadım, kötü olabilecek bi filme bile bir anlam katıyo.. izleyin derim, gayet güzel eğlenceli ve komik..
harika bir film mutlaka izleyin.. hele bi sahnesi varki uzun zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum... puanının neden düşük olduğunuda anlamıyorum..
robin williams dan hiç beklenmeyecek bir performans. nerde o patch adams lar jackler fln. yaşlandı herhalde artık. ama buna rağmen john abi iidi. yapabileceğin en iisini yapmış gibi. film komik zaten her tür komedi filminde gülen biri olarak bundada güldüm. tavsiye edilebilir