Amerikalılar Karadeniz’de 2: en yeniler yorumlar - Sayfa 2
Amerikalılar Karadeniz’de 2
1,8
zugweng
14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Ne kadar güzelki son zamanlar sinema salonlarında sıkça Türk sinemasının örneklerini görüyor ve severek izliyoruz ancak benim gibi Türk filmlerine öncelik tanıyan kesimi üzen ve bir o kadar düşündüren konuda şu; Amerikalılar Karadeniz de, Dodurmam Kaymak, Çılgın Dersane gibi filmlerin özellikle Türk Sinema Filmlerini izleyen sinema seyircisini sinemadan küstüreceğine inanıyorum. Bu saydığım üç filmi ne yazıkkı üzülerek izledim elbette sinemada kötü filmlerde olacak olacak ki iyi filmler aralarından sıyrılıp hak ettikleri değerleri bulabilsinler. Ancak doğru olmadığını da umarak sanki hazır halkımız Türk Sinema Filmlerine talebi varken ne koyarsak salonlara kardır düşüncesi var. Çok kısa bir dönemde bu kadar kalitesiz yapımın peş peşe çıkması beni bu düşüncelere sevk etti. Amerikalılar Karadenizde2 filminin diğer bir üzücü yanıda çok iyi ve değerli bir oyuncu kadrosunun çok basit ve sıradan bir seyirci ile sinema seyircisinin karşısına çıkarılmış olması. Gittiğim gün sinema salonlarında yapılan kampanya nedeni ile tıklım tıklımdı ancak tıklım tıklım olan salonlar üzülerek ifade ediyorumki yabancı filmlerdi benim girdiğim bu filmin oynadığı 600 kişilik salonda 30-40 kişi vardı... Türk Sinema seyircisi seçimini yapmadan lütfen siz Türk Sinemasının değerli Yapıcıları, Oyuncuları, Senaristleri siz iyi olandan yana seçiminizi yapın.
filmin konusu yok bişeyi yok..giderseniz sedece zaman kaybı bence düsünüyosanız aklınızdan çıkarın Türk sinemasının ne hale geldiğini görmek isteyenler gidebilir tabii
Kadrosuna aldanarak girdigimiz fakat 2 saatımızı ne kadar bosa harcadıgımızı gordugumuz bı fılmdı.Ilk kez bır fılmden bıtmeden cıkmayı ıstedım.Mutlaka harcanan bı emek var ama gercekten cok kotu bır fılmdı.BU fılme harcanan parayla cok daha yararlı yapımlara ımza atılabılırmıs bence..
Kameranın odaklanması bile ayarlanmamış, böyle bir filmi piyasaya çıkarıp bide bize izletiyorsunuz. Bir yerde olsa gözden kaçtı derim ama göz göre bize böyle bir şeyi seyrettirmeniz hiç hoşdeğil.
İzlenmemesi gereken bir film. Verdiğiniz paraya yazık olur. Kadro gerçekten çok kaliteli ama filmin mayası kötü. Hikayesi varmış gibi gözüksede bir hikayesi yok. Bu film uyku zorluğu çekenler için.
Çook kötü bir film. Daha önce bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum. Sahneler birbirinden acayip kopuk resmen sırıtmış. Sadece Metin Akpınar için izlenebilecek bir film.