Amerikalılar Karadeniz’de 2: en yeniler yorumlar - Sayfa 3
Amerikalılar Karadeniz’de 2
1,8
ilsalaron
28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Eleştirmeyeyim eleştirmeyeyim diyorum yine dayanamıyorum. Ya birileri artık Türkiye’de sırf Yeşilçam (!) katkı olsun diye film çevirmek için film çevirmesin, böyle katkı yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi. Yine çok kötü bir film, seslendirme kötü, Laz aksanı hiç mi hiç olmamış (sadece içlerinde o aksanı en iyi becerebilen Muhtar’ın Karısı oynayan oyuncu onu zaten Yasemin Yalçın kadrosundan tanıyoruz), yine toplama bir takım bunların arasından biraz tecrübesiyle Metin Akpınar sıyrılıyor, filmin adının niye 'Amerikalılar Karadeniz’de 2' olmasını zaten hiç anlamadım o 2’nin de esprisi yok açıkçası. Senaryo yıllar önce Amerika’da gösterilen gişe rekorları kıran soğuk savaş komedisi ?Russians are Coming ? Ruslar Geliyor? (1967) esinlendiği çok belli, ama o filmi ben Video izlemiştim, müthiş bir komediydi bu film maalesef onun yanına bile yaklaşamıyor.