fuku-44
25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filmi çekmek gerçekten çok zor olmuş olmalı ben kartal tibeti tebrik ediyorum böyle bir kadroyla bu kadar kötü bir film çekmek her baba yiğidin harcı değil ya kötü olacağını tahmin ediyordum da bu kadarını da beklemiyordum...
Yoruma bile gerek yok,çok yazık.Değer miydi bu kadar vakit harcamaya...Üzüldüm giden paracıklarıma valla!Bi de o kadar güzel bi kadrosu vardı ki,kadroya da yazık olmuş!
filmin konusu yok bişeyi yok..giderseniz sedece zaman kaybı bence düsünüyosanız aklınızdan çıkarın Türk sinemasının ne hale geldiğini görmek isteyenler gidebilir tabii
İzlenmemesi gereken bir film. Verdiğiniz paraya yazık olur. Kadro gerçekten çok kaliteli ama filmin mayası kötü. Hikayesi varmış gibi gözüksede bir hikayesi yok. Bu film uyku zorluğu çekenler için.
Kameranın odaklanması bile ayarlanmamış, böyle bir filmi piyasaya çıkarıp bide bize izletiyorsunuz. Bir yerde olsa gözden kaçtı derim ama göz göre bize böyle bir şeyi seyrettirmeniz hiç hoşdeğil.
Kadrosuna aldanarak girdigimiz fakat 2 saatımızı ne kadar bosa harcadıgımızı gordugumuz bı fılmdı.Ilk kez bır fılmden bıtmeden cıkmayı ıstedım.Mutlaka harcanan bı emek var ama gercekten cok kotu bır fılmdı.BU fılme harcanan parayla cok daha yararlı yapımlara ımza atılabılırmıs bence..