Oyuncu kadrosunu çözemedim derken bir de hayatımda karşılaştığım en kötü seslendirme kadrosu burada oy oy Film mi tabi 10/1 fiyasko amerikalılar beynimizde karadeniz de değil
Çook kötü bir film. Daha önce bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum. Sahneler birbirinden acayip kopuk resmen sırıtmış. Sadece Metin Akpınar için izlenebilecek bir film.
Yoruma bile gerek yok,çok yazık.Değer miydi bu kadar vakit harcamaya...Üzüldüm giden paracıklarıma valla!Bi de o kadar güzel bi kadrosu vardı ki,kadroya da yazık olmuş!
Hayatında izlediğim en kötü filmlerden biriydi.Türk filmlerini hep destek olan biriyimdir:Ama kimse kusura bakmasın bukadar kötü bir filmede güzel demek mantıksız olur yani.Sakın izlemeyin.
arkadaşlar bu filmi çekmek gerçekten çok zor olmuş olmalı ben kartal tibeti tebrik ediyorum böyle bir kadroyla bu kadar kötü bir film çekmek her baba yiğidin harcı değil ya kötü olacağını tahmin ediyordum da bu kadarını da beklemiyordum...