aleweylem
7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Daha geçen gün tekrar izledim bu filmi sıkıldıkça izlediğim nadir filmlerden. Jim Carrey hakikatten komedi dalında bir numara. Konuşmadan mimikleri ile oynuyor çok başarılı...
bu filme sölenecek tek bir eleştiri yok... gülmeye başlıyorsunuz ve film bitince 1/2 saat etkisinden kurtulamıyorsunuz... kalbi olanlara tavsiye edilmez :-)
Bu filmle ilgili yorum yapmadan önce unutulmaması gereken şey flmin 94 yapımı olduğu ve günümüzdeki mizah anlayışıyla kıyaslarsak sıradan kaçabileceğidir. 90'larda bu filmi izleyip gülmekten nefes alamayanları hatırlıyorum. Bugün aynı etkiyi yaratmaması gayet normal. Ancak komedi filmlerinin genel not ortalamasının düşük olduğunu ve aradan geçen 26 yılı da hesaba katarsak bu film gayet de komik bir film. Özellikle eski arkadaşlarınızla buluşup biraz nostalji yapmak isterseniz. Jim Carrey ve Jeff Daniels gibi iki usta oyuncuyu geçtim film son derece akıcı ve müzikleri harika. Komedi seven biriyseniz kesinlikle pişman olmayacağınız bir yapım.
jim carrey dünyada tek olduğunu her filmi gibi daha bu ilk filmlerinden biri olan salak ile avanakta göstermeye başlıyo,,, sen teksin yerine kimse geçemez jimmy , gülmekten anca sen öldürürsün birini :D