en iyi ve en komik yabancı film bu bana göre.Jim carrey in mimikleri müthiş ve her saniye insanı güldürüyor.Bu kadar komik bir film bulmak çok zor gerçekten.Kesin izleyin ve gülmekten ölün.
Daha sonradan bunun ikincisini yaptılar son derece gereksiz bir oyuncu kadrosuyla. Ama ucuz bir kopyası olmaktan öteye gidemedi tabii. Bir kere Jim Carrey'nin varlığı filmi adamakıllı ayakta tutan nedenlerden biri. Yanında da Jeff Daniels da olunca salona turşu dökülmüş gibi bir hisle, gülmekle ağlamak arası bir durumda ve sanki her an kusacakmış gibi seyrediyorsunuz. Karnınızdaki ağrıyı kutsal hale getiren bir kadro ve yine öyle bir film. Kesinlikle hafızamızda her zaman sağlam kalacak.
film de bir çok komik sahne vardı ama jim carrey den ziyade jeff daniels bu filme çok daha fazla yakışmış saf salak ifadesini çok daha iyi bir şekilde vermiş her bakımdan hele ki bir sahne var kartopu oynarken kadının şakayla attığı kara karşılık danielsin şaka olduğunu anlamayıp bütün gücüyle kadının suratına atması mükemmeldi:)
bencede harika bir film olmuş zamanında .Jım carrey zaten bi harika komik komik ve yeniden komik (bu filmi niye bu kadar geç izlemişim diye başımı taşlara vuruyorum)